Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Е ово је већ нешто! Бојим се да ће морати да проширују амфитеатар... Теолога оваквог калибра и овако чудесног архијереја у нашој историји нисмо имали! Треба да га слушамо и животом да сведочимо благодарећи Господу што нам га је послао. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Зурлотдестројер! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Хахахаха,како имам осјећај да ће да опере некога 0104_cheesy Оће ли ко ово снимати? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Bice snimano bar jednom kamerom i sa nekoliko diktafona... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Имају ли ђе снимци да се скину? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ????? ?? ?? ?????? ?? ?? ?????????? ???????... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 А можемо ли и ми, који нисмо студенти БФ-а, да присуствујемо? А ако можемо, како? 319.gif klapklap 319.gif "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ? ?????? ?? ? ??, ???? ????? ???????? ??-?, ?? ?????????????? ? ??? ??????, ????? crvenilo 0409_feel crvenilo ????? ???? ?? ???, ???? ? ?????????? ? ??????. ??????. ?? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Данас је и званично објављено да се предавање еп. Атанасија отказује због његових новонасталих обавеза у епархији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 А ја сам се баш припремао и чекао предавања са одушевљењем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Данас је и званично објављено да се предавање еп. Атанасија отказује због његових новонасталих обавеза у епархији. :) joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj НАМЕРНО !!!!!!!! зурлоти су криви klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Ма пустите човека, сада има много важнијих ствари од предавања ! Сад он спроводи предавања у праксу. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Па не би било лоше да одржи и ових пар предавања, да се подсети речи и дела Светих Отаца, па пошто је некада без разлога прек, користило би... За новонасталу ситуацију треба доста љубави и трпљења, да се ни један брат не изгуби... А шта ако ти кажем да је јако сличне нарави као +Атанасије Јевтић био и један други +Атанасије? Знаш који? Свети Атанасије Велики. И поред свих његових људских мана (а има ли човека без иједне мане?), мислим да је +Атанасије тренутно највреднија личност коју наша Црква има. Штета што је и он већ стар а и болестан. Тај човек је у српској теологији урадио више него читаво наше поколење заједно. Зато, иако прек и дрчан, са оштрим језиком, овај човек заслужује дивљење и поштовање. Верујем да ће га неке будуће генерације назвати, са правом, Великим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 па пошто је некада без разлога прек ....милим да се није променио. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука