Ромејац Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 Шта је то Супермен поза? Кад си у јавном вецеу на чучавцу и држиш руку на кваки од врата да неко не би ушао. Драшко and Rašo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 Јабуке доносе витамине, витамини доносе снагу, снага доноси славу, слава доноси новац, новац доноси жене, жене доносе секс, секс доноси полне болести, полне болести доносе смрт… па ти једи јабуке!!! ronin, zlaja, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 Шта је највећи природни феномен? Женско око! Зашто? С десет метара види плаву длаку на светлом сакоу, а с пола метра не види оквир од гаражних врата! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 Моја девојка је као Пепељуга – чим се изује, чаролија нестане! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Јун 10, 2019 Пријави Подели Написано Јун 10, 2019 Doktor pita Cigu:- "Što te boli?"- "Ne znam", reče Cigo.- "Gde te boli?"- "Ne znam."- "OK, idi u apoteku, kupi ne znam što i uzimaj ne znam kako i koliko, pa ćeš biti zdrav ne znam kada." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Јун 11, 2019 Пријави Подели Написано Јун 11, 2019 Kako zovu Branka Kockicu dok spava? - Lego Kockica. "Tamo daleko", Milena B., Јелена М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Mujo sedi kod gatare. gatara gleda u kuglu i kaže mu:• Imate dvoje dece sa Fatom...Mujo će:• To ti misliš! Imam troje!• Ne, to ti misliš! "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Јун 17, 2019 Пријави Подели Написано Јун 17, 2019 Fata saopštava Muji da je trudna, a on šokiran, pa pita:• Ali... kako je to moguće jer sam uvek pazio i koristio zaštitu! Kako mi se mogla dogoditi takva greška?A Fata ga teši:• Ali Mujo, nisam rekla da je greška tvoja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Јун 19, 2019 Пријави Подели Написано Јун 19, 2019 Učio Haso Muju kako da gleda na sat sa kazaljkama, pa mu objašnjava:• Kad je mala kazaljka na 1 a velika na 12 onda je 1 sat, a kad je velika na 6 onda je pola dva i tako redom.Prošlo malo pa pita Haso Muju:• Mujo, koliko je sati?Na satu obe kazaljke na 3, a Mujo će bledo:• Još se ništa ne zna! "Tamo daleko" and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Јун 20, 2019 Пријави Подели Написано Јун 20, 2019 Dva pandura se opijaju u kafani. Posle nekog vremena, kaže prvi drugom:• Što ti stoji prazna čaša, hoćeš li još jednu?Drugi:• A šta da radim sa dve prazne čaše??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Javni bilježnik:- "Prije nego pročitam oporuku, gospođo Jelić, da li bi se udala za mene?" Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Otišli Mujo i Haso na godišnji odmor u Afriku. I tako oni postavili šator i legli da spavaju. U dva po ponoći, u šator pogleda lav i "GRRROARRR!!" Probudi se Mujo i počne da budi Hasu:• Haso, Haso, probudi se, crtaći! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 Mujo ode kod zubara na kontrolu, zubar ga pregleda pa mu onda kaže:• Mujo, dobro je, ali sad molim te, urlaj iz sve snage!• Zašto bolan, doktore, kad mene ništa ne boli?• Ma znam, nego je čekaonica puna a ja žurim večeras na utakmicu! Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Јул 2, 2019 Пријави Подели Написано Јул 2, 2019 More je sigurno napravila neka zena...- Preslano je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Јул 3, 2019 Пријави Подели Написано Јул 3, 2019 Dođe Ivica kući i pita ga otac koliko je dobio iz testa. - "Tata, dobio sam 4."Odjednom nešto zapišti...- "E,nećeš ti mene zajbavati", tata će: "majmune jedan!"- "Dobro, dobio sam 2."Ovaj put detektor laži još jače zapišti. Sada je tata već bio ljut. - "Sine, srami se! Da znaš, tvoj tata je u tvojim godinama nizao same petice!" Tada detektor eksplodira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука