Mилена КШ Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Мркли мрак у шуми. Ништа се не види, ни прст пред оком. Одједном, налете један на другог зека и твор. Твор, сав преплашен, упита: Ко си ти? Опиши се! Крзнат сам, једем купус и шаргарепу - одговори зека. Дај бре, зеко, умало да ме стрефи срчка! А ко си ти? - упита зека. Црн сам, крадем кокошке и смрдим! На то ће зека: Бежи бре, Циго, испрепада ме! http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Пише Мујо Хаси у Немачку: "Болан Хасо, пишем ти писмо у три тачке. Прва тачка: цела Тузла спава са твојом Фатом. Друга тачка: И ја сам спавао са њом. Трећа тачка: Шта кажеш на другу тачку?" Одговара Хасо: "Болан Мујо, одговарам ти у три тачке. Прва тачка: Тузла и није неки велики град. Друга тачка: Фата има сиду. Трећа тачка: Шта ти кажеш на другу тачку? http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Kako izgleda kad se pali Yugo na -15? 1. Otvorite Google Translate 2. Podesite da vam oba jezika budu Engleski 3. Iskopirajte sledece: ...vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee meycoo ......... 4. Pritisnite Listen (Izgovor) ahahahaha,ali bas ovako :DD (probajate) dada prstgore greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Evo jedan stari vic koji lijepo ilustrira kako neki ljudi nikako ne mogu shvatiti što je Crkva, pa sve tumače u skladu sa svojim predrasudama: U vrijeme kad se sveta misa (liturgija) služila skoro isključivo na latinskom, uprava "Coca-Cole" pošalje jednog od svojih izvršnih direktora papi u Rim sa sljedećom ponudom: "Nudimo Vam veliku novčanu naknadu ako u svetoj misi iza riječi "Ite, missa est!" (to je otpust kojim završava sveta misa na latinskom) dodate obavezni nastavak: "... Coca-cola is the best!" ("Coca Cola je najbolja!") Papa mu zaprepašten odgovori da o tome nema govora, da sveta liturgija nije ni predstava ni cirkus. Direktor se javi upravi firme u USA i dobije slijedeći odgovor i uputu: "Znači, ponudili smo malo novaca... Ponudi mu dvostruki iznos!" Direktor ode opet kod pape i učini prema uputama iz uprave, ali dobije isti odgovor. On se opet javi upravi firme u USA i dobije novi odgovor i uputu: "Znači, još nije dosta... Najveći iznos kojega mi imamo i možemo dati je [...], pokušaj mu ponuditi taj maksimum. Nije moguće da će i to biti malo!" Direktor ponovo ode kod pape i učini prema novim uputama, ali opet dobije isti odgovor. Razočaran, direktor ode iz Vatikana i zamišljen uđe u jednu crkvu. U crkvi se upravo služila sveta misa (liturgija), a on je naišao baš kad se pjevalo: "... fiat voluntas Tua..." (iz Očenaša: "neka bude volja Tvoja") Preneražen, šokiran i dotučen, direktor istrči iz crkve i uzvikne: "Nevjerovatno! Pa koliko taj FIAT ima novaca??!!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Одлуче Света Тројица да оду на годишњи одмор. И сад не могу да одлуче где ће. Каже Исус: "Хајдемо у Египат, тамо су лепе плаже и Црвено море!" - А не - одговори Бог Отац. Имам неугодна искуства са Египћанима, неугодан народ, тврдоглави, морао сам бити груб према њима... А зашто не би ишли у Израел? Чуо сам да је Мртво море баш хит! - А нееее - одговори Исус. Имам неугодна искуства са тамошњим живљем: пљували су ме, бичевали, на крају разапели. Не враћам се више тамо. Знам! Могли би смо у Ватикан! Пун је споменика и уметнина. - Дивно - рече Свети Дух. Тамо никад нисам био! "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Цитат Одлуче Света Тројица да оду на годишњи одмор. И сад не могу да одлуче где ће. Каже Исус: "Хајдемо у Египат, тамо су лепе плаже и Црвено море!" - А не - одговори Бог Отац. Имам неугодна искуства са Египћанима, неугодан народ, тврдоглави, морао сам бити груб према њима... А зашто не би ишли у Израел? Чуо сам да је Мртво море баш хит! - А нееее - одговори Исус. Имам неугодна искуства са тамошњим живљем: пљували су ме, бичевали, на крају разапели. Не враћам се више тамо. Знам! Могли би смо у Ватикан! Пун је споменика и уметнина. - Дивно - рече Свети Дух. Тамо никад нисам био! Јесте да је виц "политички некоректан" али прсо сам од смеха klinac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Стоит человек на воротах Рая и видит, идет кто-то. Спрашивает: - Ты кто? Он и говорит: - Я евангелист. - А Иисуса знаешь? - Знаю. - Ну иди по этой дороге. Идет еще один человек. И у него спрашивает: - А ты кто? - Я католический богослов. - А Иисуса знаешь? - Конечно знаю! - Ну иди по этой дороге. Идет старая бабушка, в платочке, сгорбленная... И у нее спрашивает: - А ты, бабуля, кто? - Да так, прихожанка я… Православная... - А Иисуса знаешь? - Помилуй, Господи, да кто же Тебя не знает-то?!. СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Цитат Стоит человек на воротах Рая и видит, идет кто-то. Спрашивает: - Ты кто? Он и говорит: - Я евангелист. - А Иисуса знаешь? - Знаю. - Ну иди по этой дороге. Идет еще один человек. И у него спрашивает: - А ты кто? - Я католический богослов. - А Иисуса знаешь? - Конечно знаю! - Ну иди по этой дороге. Идет старая бабушка, в платочке, сгорбленная... И у нее спрашивает: - А ты, бабуля, кто? - Да так, прихожанка я… Православная... - А Иисуса знаешь? - Помилуй, Господи, да кто же Тебя не знает-то?!. да кто же Тебя не знает-то?!. преведи ово ако можеш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 па ко те не би знао СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Цитат па ко те не би знао :policeman: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Пита Мујо Суљу: "Суљо, шта је то Дан жена?" Суљо конта, конта ... "То ти је Мујо исто што и Ноћ вјештица, само што је по дану." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 za jednog admina i moderatora u isto vreme... dobra fora 4chsmu1 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Одлуче Света Тројица да оду на годишњи одмор. И сад не могу да одлуче где ће. Каже Исус: "Хајдемо у Египат, тамо су лепе плаже и Црвено море!" - А не - одговори Бог Отац. Имам неугодна искуства са Египћанима, неугодан народ, тврдоглави, морао сам бити груб према њима... А зашто не би ишли у Израел? Чуо сам да је Мртво море баш хит! - А нееее - одговори Исус. Имам неугодна искуства са тамошњим живљем: пљували су ме, бичевали, на крају разапели. Не враћам се више тамо. Знам! Могли би смо у Ватикан! Пун је споменика и уметнина. - Дивно - рече Свети Дух. Тамо никад нисам био! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 DEVOJČICA PITA MAJKU: - " MAMA, KAKO SU NASTALI PRVI RODITELJI ?" MAJKA: - " PA, OVAJ, BOG JE STVORIO ADAMA I EVU. ONDA SU ONI IMALI DECU PA SU POSTALI RODITELJI , PA SU ONDA NJIHOVA DECA IMALA DECU I POSTALI RODITELJI I, TAKO DALJE ..." DVA DANA KASNIJE, DEVOJČICA POSTAVI ISTO PITANJE OCU, A OTAC JOJ ODGOVORI: - " VIDIŠ, PRE MILION GODINA, MAJMUNI SU POLAKO EVOLUIRALI DOK NISU POSTALI BIĆA KAKVA SMO MI DANAS ?" DEVOJČICA, IZNENADJENA, SE OKRENE MAJCI: - " MAMA, KAKO JE MOGUĆE ?! TI SI MI REKLA DA JE PRVE RODITELJE STVORIO BOG, A TATA MI KAŽE DA SU ONI EVOLUIRALI OD MAJMUNA ... !?" MAJKA: - " JA SAM TI GOVORILA O MOJOJ PORODICI, A TATA O SVOJOJ ..." Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 MUDROST ZIVOTA! Šta je zapravo zdrav život? - ako je hodanje zdravo, poštar bi bio besmrtan! - kit pliva cijeli dan, jede samo ribu, pije samo vodu... opet je veliki i debeo! - zec trči i skače, ali živi svega 10 godina! Kornjača ne trči, ne radi ništa... i živi 450 godina!!! I sad ti budi pametan ... Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука