Gospodin Jakov Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 http://www.lalalaa.com/ http://www.iiiiiiii.com/ http://www.ooooiiii.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Ako zatreba dok ste za računarom, da ne prekidate ... http://www.papertoilet.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Stidljiva web stranica 0110_hahaha ... http://www.ginder.ws/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Kolje tata sina u dvoristu, dodje mama i kaze: " Majstore jel' moze rakija?" ri rode lete zajedno i pita prva drugu: -Gde letis???? Ova odgovori: -Danas cu obradovati jednan bracni par koji vec 10 godina pokusava da ima decu... Evo,.... njima nosim jednu prelepu bebicu. -Bas lepo, rece roda sto je pitala i sama nastavlja: -Ja letim kod jedne zene koja nikada nije imala decu.... evo nosim joj jednog sincica... a druga dodaje: -Ne sumnjam da ces je uciniti veoma srecnom. Sada ove dve rode pitaju trecu: -I ti,.. gde ti letis? -Ja??...Ja letim u samostan kod casnih sestara....... Nikada im nista ne nosim, ali volim da ih do smrti isprepadam. Uhvatila 2 kanibala ciganina, nabili ga na razanj i okrecu ga na vatri. Naidje treci kanibal i pita: -Zasto ga okrecete tako brzo? -Ma, ako ga okrecemo sporije - krade krompirice!! Dosla gospodja kod lekara i kaze: - Doktore, znate, ja imam gasove, ali se nista ne oseca i ne cuje - Nema problema, uzmite ove tablete, pijte ih 7 dana pa dodjite na kontrolu. Posle 7 dana dolazi gospodja na kontrolu... - Doktore, ja i dalje imam gasove, ali se ovog puta osecaju... Strasno smrdi! - Odlicno, sinusi su porcisceni. Sad prelazimo na usi! Seli Srbin i Hrvat u kafić poslje rata i naručili piće, i kaže Hrvat: - Ajmo razgovarat malo o lijepim stvarima, bem ti politiku. Na to će Srbin ljutito: - Ma, bem ja tebi Vjesnik! U 7 razredu, nastavnica zada klincima da pišu pismeni rad na temu „Slavne žene“. Nakon što je pregledala zadatke, kaže im: “ Ne mogu da verujem, od svih slavnih žena, svi ste pisali o Seki Aleksić, Ceci… Kako nikom nije palo na pamet da piše o nekoj drugoj ženi. Recimo, kako niko nije pisao o Mariji Kiri?” Deca počnu da se valjaju od smeha. “ Šta je smešno?” pita nastavnica Deca “Pa ne kaže se Marija Kiri, vec Maraja Keri “ Tip otisao pod Plavi most, nasao neku ciganku, dogovorili se oko cene,obavili posao i svako na svoju stranu... Posle tri dana, vraca se lik pod most, pronadje je: - Pa bre p.... ti materina, picajzle si mi prenela! Gleda ga ciganka par sekundi: - A sta bi ti kume za 500 dinara...bubamare?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Koja je razlika između Bitlsa i Majkla Džeksona? Bitlsi su se već raspali! Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Koja je razlika između Bitlsa i Majkla Džeksona? Bitlsi su se već raspali! :) ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2010 ЖИВЕЛИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 0110_hahaha smej.gif Živ bio Martirije ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2010 0110_hahaha smej.gif Živ bio Martirije ... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Sveštenik iz malog slovenskog sela je bio veliki ljubitelj ptica i živine pa ih je čuvao u kavezu iza crkve. Jednog nedeljnog jutra je pri uobičajenom obilasku živine opazio da mu je nestala najlepša patka, i pošto je znao da ga je neko ukrao neposredno pred misu, odlučio je da ispita vernike: Ko ima patku ? Ustali su svi muški. Ne, nisam tako mislio. Da li je ko video patku ? Ustale su sve žene. Ne, ne, ni to nisam tako mislio. Da li je neko video patku koja mu ne pripada ? Ustalo je polovina žena. Ne, ne i ne. Mislio sam da li je iko video moju patku ? Ustali su ministranti, dva mladja sveštenika i koza. Ma neeee, mislio sam da li neko sada drži patku u rukama ? Ustala je devojka u zadnjoj klupi i rekla momku do sebe: Lepo sam ti rekla da će videti ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Mladic grli curu u parku i nežno joj šapuće na uvo: - Draga, reci mi dve reči koje će nas spojiti zauvek… -Trudna sam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Lepo sam ti rekla da će videti ! :cheesy: smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука