Млађо Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Pitanje za mog zemu A. P. Crew: Kako se zove ciga na Gej-paradi? greengrin БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 prstgore prstgore prstgore prstgore prstgore Ти су ми омиљени... Истуцига ... facenew22222222 klapklap 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Pita Zemunac devojku: • Šta ti keva po zanimanju? • Domaćica... • A šta ti ćale, Jafa?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Pred spavanje Perica se moli Bogu: • Gospode, učini da od danas Prag bude prestonica Finske. Čuje ga mama: • Sine, kakva je to molitva? • Juče smo imali kontrolni iz geografije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Pita mali Piroćanac svog oca: • Tatko, imaš li pare za izlazak? A stari će njemu: • Ima si tatko dovoljno, nemo' da brineš! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Pita Zemunac devojku: • Šta ti keva po zanimanju? • Domaćica... • A šta ti ćale, Jafa?! nije me sramota da priznam da ne kapiram... može li objašnjenje ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 e drugari...imam jedan vic...ali malo je skakljiv nadam se da necete zameriti... 0442_feel smej.gif sa krstarice je da znate 4chsmu1 oglas: Украдена застава 128 у Београду. Што не узе ону вектру или оног BMW-а од нарко-дилера из улаза до мога? Како ли је само упали, кад ја верглам по 10 минута? Је л' ти цркла гума, кô мени пре два дана? Јеси ли укључио грејање кроз хаубу, јер се сајла покидала? Докле си стигао са оне три литре у резервоару? Надам се, до прве бандере, рука ти се осушила! Је л' те зауставио саобраћајац што немаш предњи десни жмигавац, нек ти поломи ноге пендреком! Јеси ли се наслушô музике на оном јадном продувалом звучнику, а касета се баш дуууго врти зими, мозак ти кроз уши исцурео! Цигару упали на ауспух, мајки ти га спалим, пошто нема упаљача, к...а ми се напушиш!!! Испод десног седишта имаш дугме којим можеш да преспојиш бобину да ти је не би украли... Украли ти леш дабогда! Кад пада киша, ти стави рукавице, јер се скида оно црно око волана, црна те вода избацила! Пази да ти не поломе брисаче! Имаш старе, потрошене (резервне) у гепеку. Кочницу притисни двапут брзо или једном, ал' до даске, иако бих ја желео да не закочиш на време пред гротлом пакла и да тамо гориш док ти 128 демона черечи изнутрицу до краја вечности! Што ли ме, бре, мрзело да ставим јастуче са иглама и удицама на возачево седиште, бар бих поштедео свет твог проклетог порода, жив се уцрвљô! Стићи ће тебе клетва најстрашнија, где покраде поштена човека, кугом ти се семе затровало! Ђаволи ти памет исисали, а главом фудбал играли! П.С. Ако неко види крем заставу 128, регистрације БГ 192-523, нека је полије бензином и запали!!! meni je ovo bilo mnogo smesno http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Pita Zemunac devojku: • Šta ti keva po zanimanju? • Domaćica... • A šta ti ćale, Jafa?! nije me sramota da priznam da ne kapiram... može li objašnjenje ? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Pita Zemunac devojku: • Šta ti keva po zanimanju? • Domaćica... • A šta ti ćale, Jafa?! nije me sramota da priznam da ne kapiram... crvenilomože li objašnjenje ? crvenilo :bla: :bla: :bla: smej.gif smej.gif http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 0120_angryy za Jafu znam, al' prvi put vidim tu "domaćicu"... lepo ime 0102_laugh . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Ухватио Мујо златну рибицу. И она каже, пусти ме испунићу ти једну жељу. Каже Мујо: "Хоћу да ми набавиш мерцедес с класе" Рибица:" Оћеш на лизинг или на кредит" Мујо: "Оћеш ти на уље или на маст!" Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Нема преписивања . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Saobraćajna nesreća tužan smajli tu su policija,hitna pomoć itd dr kojeg prati policajac pregledava unesrećene - ah...ovj je mrtav...i ovaj je mrtav... tek se začuje slabašan glas povrijeđenog -...ja...živ...ne...mrtav policajac ga pogleda -ti šuti ko bolje zna ti ili doktor?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука