ЛазарД Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Njegos se mrtav prevrce u grobu! Kao srpkinja iz Crne Gore,dodje mi da se javno odreknem svog crnogorskog porekla,jer ce sve to ionako uskoro biti deo velike albanije. ????? ???? ??? ?? ?? ?? ????? ?????? ????? ??? ???????? klapklap "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Njegos se mrtav prevrce u grobu! Kao srpkinja iz Crne Gore,dodje mi da se javno odreknem svog crnogorskog porekla,jer ce sve to ionako uskoro biti deo velike albanije. ?? ?? ???? ????????. ????? ?????? ?? ?? ?????? ? ????????? ??? ???? ???? ???? ????? ??????????....????? ?? ???????? ?? ?? ??? ? ?????... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Njegos se mrtav prevrce u grobu! Kao srpkinja iz Crne Gore,dodje mi da se javno odreknem svog crnogorskog porekla,jer ce sve to ionako uskoro biti deo velike albanije. ????? ???? ??? ?? ?? ?? ????? ?????? ????? ??? ???????? 0409_feel ? ????? ?? ????? ???? ? ??? ???? ?? ???? ??? ???? ?????? ????. ? ???? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ??????? ??? ?? ????????? ???????????? ?????-????????? ?????? ????????. ????? ?? ????????. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Да није жалосно било би смијешно! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Не, него кад нагрну шиптари они ће рећи: Браћо Срби, помагајте! А ја у Русији рекламирам Његоша....многи питају како је у ЦГ...шта да им кажем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Јадни ли су и чемерни, изроди... iron maiden Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 velike su šanse da bi Njegoš rekao ovo,ponovo О преблаги, тихи учитељу, слатка ли је света бистра вода с источника твога бесмртнога! Од твога су св'јетлога погледа уплашене мраке ишчезнуле, од твога су хода свештенога богохулни срушени олтари; воскресењем смрт си поразио, небо твојом хвалом одјекује, земља слави свога спаситеља! Хај сад разлаз .... колко је ово болдирано моћно 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 velike su šanse da bi Njegoš rekao ovo,ponovo Šta da kažem osim, klapklap 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука