Jump to content

Masonska piramida u Sabornoj Crkvi

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 years later...
  • Одговори 67
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 2/2/2010 at 10:29, šangaj рече

Ne čudi me, samo me zanima mišljenje drugih. Hvala na odgovoru.

To oko ne postoji samo u Beogradskoj Sabornoj crkvi , ima ga u skoro svim Sabornim crkvama u kojima sam imala prilike da budem ... I ono je tu u potpuno drugom kontekstu . 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Horusovo svevidece oko ?!Gospod Bog, sve vidi i sve zna,to da se ukapiramo ali ovo oko u piramidi je nesto sasvim trece i koristi ga kao emblem istaknuta sekularna organizacija koja vuce korjene iz vremena Cara Solomona.Nju mozemo veoma cesto pronaci i u zapadnoj drustvenoj Sodomiji,na primer kao na video snimcima najpopularnijih Americkih pjevacica kao Rijana ili Kejsa sa svojom pesmom umri mlad i koju recimo prati preko MILiONI ljudi sirom svjeta pa i kod nas isto.Oni su svugdje.

.

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Mihajil рече

Horusovo svevidece oko ?!Gospod Bog, sve vidi i sve zna,to da se ukapiramo ali ovo oko u piramidi je nesto sasvim trece i koristi ga kao emblem istaknuta sekularna organizacija koja vuce korjene iz vremena Cara Solomona.Nju mozemo veoma cesto pronaci i u zapadnoj drustvenoj Sodomiji,na primer kao na video snimcima najpopularnijih Americkih pjevacica kao Rijana ili Kejsa sa svojom pesmom umri mlad i koju recimo prati preko MILiONI ljudi sirom svjeta pa i kod nas isto . Oni su svugdje.

Izgleda kao Horusovo svevidece oko , ali ono ne simbolizuje Horusa ( egipatsko bozanstvo ) , vec Svetu Trojicu .  

Bog sve zna , a covek i kad sve zna sve tajne i sve znanje i kad ima veru da i gore premesta , opet nema nista ako nema ljubav ... 

:945729:

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...