Dejan_kv Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 ja u to ne verujem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mihajil Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 Rimokatolicki hram u Vicenzi,pronasao sam i Arhitekta,mason za iznenadjenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 A templarski krst ... Sestra i ja smo bile u Minhenu pre 2 godine ... I njoj na svakom koraku temlarska obelezja ... Meni je to bilo smesno . Mislim stvarno ... P.s. Glupiranje . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mihajil Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 Ovo je strasno sta se dogadja.Jesi li sagledala cerimoniju pri otvaranju najduzeg tunela na svijetu u Svajcarskoj?Da vidis to tek... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 15, 2016 Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 21 hours ago, Mihajil рече Ovo je strasno sta se dogadja.Jesi li sagledala cerimoniju pri otvaranju najduzeg tunela na svijetu u Svajcarskoj?Da vidis to tek... Cula sam za tunel , ali nisam gledala ceremoniju ... Sta se dogadja ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 15, 2016 Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 On 2/2/2010 at 10:29, šangaj рече Ne čudi me, samo me zanima mišljenje drugih. Hvala na odgovoru. To oko ne postoji samo u Beogradskoj Sabornoj crkvi , ima ga u skoro svim Sabornim crkvama u kojima sam imala prilike da budem ... I ono je tu u potpuno drugom kontekstu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mihajil Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 Horusovo svevidece oko ?!Gospod Bog, sve vidi i sve zna,to da se ukapiramo ali ovo oko u piramidi je nesto sasvim trece i koristi ga kao emblem istaknuta sekularna organizacija koja vuce korjene iz vremena Cara Solomona.Nju mozemo veoma cesto pronaci i u zapadnoj drustvenoj Sodomiji,na primer kao na video snimcima najpopularnijih Americkih pjevacica kao Rijana ili Kejsa sa svojom pesmom umri mlad i koju recimo prati preko MILiONI ljudi sirom svjeta pa i kod nas isto.Oni su svugdje. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 7 hours ago, Mihajil рече Horusovo svevidece oko ?!Gospod Bog, sve vidi i sve zna,to da se ukapiramo ali ovo oko u piramidi je nesto sasvim trece i koristi ga kao emblem istaknuta sekularna organizacija koja vuce korjene iz vremena Cara Solomona.Nju mozemo veoma cesto pronaci i u zapadnoj drustvenoj Sodomiji,na primer kao na video snimcima najpopularnijih Americkih pjevacica kao Rijana ili Kejsa sa svojom pesmom umri mlad i koju recimo prati preko MILiONI ljudi sirom svjeta pa i kod nas isto . Oni su svugdje. Izgleda kao Horusovo svevidece oko , ali ono ne simbolizuje Horusa ( egipatsko bozanstvo ) , vec Svetu Trojicu . Bog sve zna , a covek i kad sve zna sve tajne i sve znanje i kad ima veru da i gore premesta , opet nema nista ako nema ljubav ... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука