Млађони Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 DIPLOMAT'JA BA DIPLOMAT'JA hahahaha Juanito је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 ? mislim da je konacno svest dosla na dnevni red kao fenomen izucavanja,znaci kao pojava koja je na ovaj nacin posmatrano,merljiva,a sta ce iz toga izaci meni je vise nego zanimljivo,jer iz ove perspektive nesto mi se ne svidja uokviravanje svesti kao vrsti informacije,to je daleko od znanja o toj pojavi,a to vec vodi ka jos nekim dilemama,poput da li zaista naucne informacije predstavljaju puno znanje o pojavi,a ako ne jel to koncipiranje fiktivne realnosti?al aj da ne dubim Juanito, GeniusAtWork, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 mislim da je konacno svest dosla na dnevni red kao fenomen izucavanja,znaci kao pojava koja je na ovaj nacin posmatrano,merljiva,a sta ce iz toga izaci meni je vise nego zanimljivo facenew22222222 drvce and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Nisam razumeo sta si hteo da kazes, ali energija sama po sebi ne postoji. Mnogio ljudi zamisljaju energiju kao nesto sto postoji "samo za sebe" odvojeno od materije. Ali tako nesto - ne postoji. Daješ pogrešan prioritet. Ne moraju stvari da imaju materijalno da bi imali energiju. Energija stvara materijalno. Otuda i da je iz ljubavi postao svijet. Дијана., ivona and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Daješ pogrešan prioritet. Ne moraju stvari da imaju materijalno da bi imali energiju. Energija stvara materijalno. Otuda i da je iz ljubavi postao svijet. haha opet Oglo iz svog apokrifnog jevandjelja,sve je to ok,ali ono sto mi znamo,makar sto kaze kvantna fizika energija je ne odvojiva od materije,i to je paradox postoje istovremeno,o otme govori Milosavljevic drvce, Juanito and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Daješ pogrešan prioritet. Ne moraju stvari da imaju materijalno da bi imali energiju. Energija stvara materijalno. Otuda i da je iz ljubavi postao svijet. То је нека друга метафизичка енергија, а ми овде причамо о Eк = mv2/2 итд. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Daješ pogrešan prioritet. Ne moraju stvari da imaju materijalno da bi imali energiju. Energija stvara materijalno. Otuda i da je iz ljubavi postao svijet. Onda ne mislis na energiju u fizici vec na filmski pojam energije. Energija je osobina. Kao i masa, kao i tezina, kao i trenje.. nista drugo. Ne znam kako bolje da ti objasnim. konkretno energija ti je osobina materije da vrsi neki rad. Naprimer, da bi se atom A spojio sa atomom B kovalentnom vezom, potrebna je odredjena kolicina energije za to, kao sto je potrebna odredjena sila da bi polomio prozor. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 То је нека друга метафизичка енергија, а ми овде причамо о Eк = mv2/2 итд. A pa ne možete da pričate o svijesti i o materiji u tim oblicima drvce and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Onda ne mislis na energiju u fizici vec na filmski pojam energije. Energija je osobina. Kao i masa, kao i tezina, kao i trenje.. nista drugo. Ne znam kako bolje da ti objasnim. konkretno energija ti je osobina materije da vrsi neki rad. Naprimer, da bi se atom A spojio sa atomom B kovalentnom vezom, potrebna je odredjena kolicina energije za to. A odakle atom A tu uopšte? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 A odakle atom A tu uopšte? To je otvoreno pitanje na koje nemamo odgovor. Ja i ti verujemo u tvorca i verujemo da on nekako stoji iza toga, a kako - ne znamo. Tvorcu ne treba ni trunka energije, doduse. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 To je otvoreno pitanje na koje nemamo odgovor. Ja i ti verujemo u tvorca i verujemo da on nekako stoji iza toga, a kako - ne znamo. Tvorcu ne treba ni trunka energije, doduse. Ja i ti ne vjerujemo u isti način u tvorca to sam siguran. Tvorac nije van ovoga svijeta što se mene tiče. I te kako je prisutan Ne možeš dobiti odgovore na pitanja istim razmišljanjem kojim si do njih i došao. Гром је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 To je otvoreno pitanje na koje nemamo odgovor. За атоме имамо одговор. Немамо одговор одакле је оно из чега је у великом праску настао космос. Оглова метафизика може да се примени, али неколико секунди до неколико минута раније. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 За атоме имамо одговор. Немамо одговор одакле је оно из чега је у великом праску настао космос. Оглова метафизика може да се примени, али неколико секунди до неколико минута раније. A kako ćemo odatle u dio van vremena? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Ja i ti ne vjerujemo u isti način u tvorca to sam siguran. Tvorac nije van ovoga svijeta što se mene tiče. I te kako je prisutan Ne možeš dobiti odgovore na pitanja istim razmišljanjem kojim si do njih i došao. Ja nisam rekao da je neprisutan samo da je on van, u smislu, da je siri, veci od ovog sveta. Ne smestam ga u granice ovog sveta. On mu dodje jedan veliki krug, a ovaj svet jedan mali krug unutar tog velikog kruga. Ako me razumes. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Ja nisam rekao da je neprisutan samo da je on van, u smislu, da je siri, veci od ovog sveta. Ne smestam ga u granice ovog sveta. Upravo to i jeste greška. Ne možeš govoriti o evoluciji a onda smještati Boga van granica ovog svijeta. Bog jeste i te kako prisutan u ovom svijetu. Sve ostalo je hula. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука