Лазар Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Људи су увијек били склони претјеривању, па и овде. Мислим за ове шестице и такве ствари.Скоро сам на фејсбуку видјео слику неког свештеника како разговара са неким вјерником у некој дворани или нешто тако слично и иза њих се види зид.Одједном се неком учинило да су то три шестице у лику шара на зиду и он је то одмах коментарисао испод слике, а остали "браниоци" нападоше свештеника на слици. А од три шестице ни трага "Свако види оно шта хоће" У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 У Америци постоји шоу са тим шестицама. Иначе 3 шестице су име, а не просто број. Има нека фирма за гитарне процесоре. Основана је 06 06 2006 године, а уређај се зове G66.Лудаци, незнам шта оће тиме. Али то је шоу. Колико сам аута у Москви видео луксузне ауте са три шестице на регистрацији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 како сте лепо збили редове ... поента није у директном дирању у главу, већ у делимичном навикавању на лоше. и ја покушах мало да скренем тему на неки разуман ток, о деловању на подсвест васпитавањем и на нечист која се тиме деци сервира, али и што рече моцарт да је чистима све чисто. е сад, настаје проблем кад се мала деца, чисти јел, загађују идејама које ће тек за 10 година да роде плода. није дизни само проблем, цело устројство света је такво, сви знамо ко је кнез овде. још мање сам да фурамо параноју и пећине, али ипак неких ствари треба бити свестан. а три шестице нећу ни да коментаришем, све нек је и истина да је намерно, нема поенте једноставно ... иначе, надам се да је неко барем уочио овај пост: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4049.msg106584.html#msg106584 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Весна Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Десет година... Све чешће се резултати виде одмах... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 ???? ??? ???? ????? ?????? ... ?????? ???? ? ????????? ?????? ? ?????, ??? ? ?????????? ?????????? ?? ????. ? ?? ??????? ???? ?? ??????? ???? ?? ???? ??????? ???, ? ???????? ?? ???????? ???????????? ? ?? ?????? ???? ?? ???? ???? ???????, ??? ? ??? ???? ?????? ?? ?? ??????? ??? ?????. ? ???, ??????? ??????? ??? ?? ???? ????, ????? ???, ???????? ??????? ???? ?? ??? ?? 10 ?????? ?? ???? ?????. ???? ????? ???? ???????, ???? ?????????? ????? ?? ?????, ??? ????? ?? ?? ???? ????. ??? ???? ??? ?? ?????? ???????? ? ??????, ??? ???? ????? ?????? ????? ???? ???????. ? ??? ??????? ???? ?? ?? ????????????, ??? ??? ?? ? ?????? ?? ?? ???????, ???? ?????? ??????????? ... ?????, ????? ?? ?? ?? ???? ????? ????? ???? ????: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4049.msg106584.html#msg106584 Je??? ????? ???? ?????? ??? ???? ????. ? ?????? ?? ? ????? ?? ?????? ?????? ???? ???? ???????? ??????. 319.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука