Agnostik Написано Мај 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 Хахаха! Франачка хроника, коју су писали Германи, их је идентификовала као Германе, и то је доказ? И Кијевска хроника, док су били под влашћу Варјага, их је идентификовалакао Варјаге? И то је доказ? Ako sam ne vidis kako koristis duple standarde onda ti ne mogu pomoci. Germansko poreklo ruskog imena ti je i kod srpske kao i ruske istografije dominantan. Bugari su bili samo vladajuci sloj, koji je vladao Sovenima, ti slovensi su preuzeli bugarsko ime. Tako ti ide nastajanje naroda, cesto manjina osnivaca nametne svoje ime i jezik ili samo ime ili samo jezik vecinu starosedeocima. Bugari nista manje nisu Sloveni nego Srbi ili Rusi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 25, 2014 Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 Germansko poreklo ruskog imena ti je i kod srpske kao i ruske istografije dominantan. И око тога се слажемо, али шта то мења? Bugari su bili samo vladajuci sloj, koji je vladao Sovenima, ti slovensi su preuzeli bugarsko ime. Заправо и нису. Обајшњено у линковима које сам поставио, не верујем да си их толико брзо прочитао. Bugari nista manje nisu Sloveni nego Srbi ili Rusi Сем по пореклу. Око свега осталог, имају право да буду шта год пожеле, што се мене тиче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 И око тога се слажемо, али шта то мења? Ako ti neces da primecujes kako primenujes duple standarte ja ti ne mogu pomoci. Заправо и нису. Обајшњено у линковима које сам поставио, не верујем да си их толико брзо прочитао. Pre sto meni kazes kako brzo citam bolje da procitas ti tekstove koje postavis nigde se spominje da su Proto Bugari cinili vecinu u etnogezi danasnjih Balkanskih Bugara. Сем по пореклу. Око свега осталог, имају право да буду шта год пожеле, што се мене тиче. Nema cistog porekla, molim te odbaci te nebuloze nacionalizma 19. veka. Svi narodi su mesavina svega i svasta i niko nije cist. Srpska Vikipedija koja je normalno smece, je dobro napisala 1Срби су јужнословенски народ, који претежно живи у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини и Хрватској . Према тврдњама генетике и антропологије, Срби су потомци словенских племена и балканских староседелаца Илира, Трачана, итд). !" Ne kaze to samo genetika nego prvenstveno istorija. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 25, 2014 Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 Види, очигледно да се не слажемо и нема разлога да настављамо да терамо са овим више, рекао свако шта је имао, нисмо се сложили, а очигледно је и да нећемо, па нека остане твоја задња и да се куцкамо неком другом приликом, поводом неке друге теме. 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 Samo jos nesto Tibor Zivkovic na minuti izmedju 18-19. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука