Иван ♪♫ Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Zašto ova beba plače? Da li zato što je pesma pogađa ili zato što misli da mama plače? Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Мисли да мама плаче. Реагује на њене "емоције" у гласу. Кад сам видела ово баш сам се изнервирала. Какво злостављање детета. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 То је истиктивна реакција бебе и на такав начин она даје до знања родитељима да је гладна , да је нешто боли и тако даље . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 То је истиктивна реакција бебе и на такав начин она даје до знања родитељима да је гладна , да је нешто боли и тако даље . Јел` си ти уопште одгледао клип? Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Кад је моја старија ћера била беба, стално сам јој певала, нарочито када је успављујем. Док нисам провалила да неће да заспи зато што воли да слуша док јој певам Е, онда сам престала да је успављујем. Ставим је у креветац и ћао Била је узраста од прилике као и ова беба када сам приметила да посебно реагује на "Оро" Јелене Томашевић. Кад почнем да певам осмехне се, разнежена, чим стигнем до оног "нунанееееј..." почне брада да јој подрхтава, суза сузу стиже и на крају бризне у плач. И тако сваки пут. Е, када је мало порасла, на ту песму није више тако реаговала, али јесте на ону "Моја мама дивно прича сваке ноћи..." nana је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Наравно , Јел` си ти уопште одгледао клип? У праву си јелена , направио сам грешку . То је емоционална реакција бебе на песму . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 "Моја мама дивно прича сваке ноћи..." На ту песму и мени крену сузе, иако сам матора. А, песма уопште није тужна. Шта више, може се рећи да је смешна. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 На ту песму и мени крену сузе, иако сам матора. А, песма уопште није тужна. Шта више, може се рећи да је смешна. Делим твоје мишљење по питању обе ствари Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Мени када је дете могло рећи "Немој мама молим те да певаш ни под тушем" ја сам одмах престала. nana, Лидија Миленковић and Trifke је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ево мог плачко фаворита...и не капирам ове родитеље,што га бре муче оволико... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 То је емоционална реакција бебе на песму . Беба реагује на мамине емоције. Не може се баш рећи на песму, јер тешко да она песму разуме до те мере да каже: "Погоди ме песма!" Кад год сам била нервозна и беба ми је била "кмрцава", раздражљива... И обрнуто. Кад сам ја смирена и расположена, ето радости и за бебу Gordana ., Лидија Миленковић and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 јутујуб је зло. Има она лудача што је убила дете јер је снимала како вози мотор. Јесте да сам сад мало скренула са теме али стварно је хорор шта све раде, малтретирају, исмевају и понижавају и муче децу https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Moja sestrična takođe reaguje mešovito na Džejmsa Artura i pesmu "Impossible". Jednoga dana će kenjkati a drugog dana će tapšati i igrati uz nju uz kez od uva do uva. Bebe, divna, mala bića... i tako maleni imaju puno tajni, ponajviše u ponašanju dok ne progovore... Trifke, Миљан Јокић, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Trifke and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 јутујуб је зло. Има она лудача што је убила дете јер је снимала како вози мотор. Јесте да сам сад мало скренула са теме али стварно је хорор шта све раде, малтретирају, исмевају и понижавају и муче децу Јесте, сачувај Боже каквих пацијената има. Није само Јутјуб, него и Фејсбук. Слоши ми се често колико неки родитељи нису нормални... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука