Драгана. Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Лексикон, може бити занимљиво Питања: 1, Име и презиме2, Датум рођења3 Одакле сте?4 Имате ли момка/цуру, жену/мужа?5, Омиљена група/пјевач/пјевачица?6, Омиљена пјесма?7, Омиљени филм, глумац, глумица?8, Омиљени предмет у школи?9, Најгори предмет у школи?10, Омиљени стих? 11, Нешто за крај? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Случајно, а? Случајно па да направиш базу података о свим форумашима овде! Пратим ја тебе већ дуго на овом форуму, немој да мислиш да си успела да се маскираш, и знам и ове твоје што те овде подмећу! Свима сам вам на трагу! drvce, verum est in beer, Миљан Јокић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Случајно, а? Случајно па да направиш базу података о свим форумашима овде! Пратим ја тебе већ дуго на овом форуму, немој да мислиш да си успела да се маскираш, и знам и ове твоје што те овде подмећу! Свима сам вам на трагу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Лексикон, може бити занимљиво Питања: 1, Име и презиме Милосављевић 2, Датум рођења децембар 87 3 Одакле сте? Царски град 4 Имате ли цуру? Имам 5, Омиљена група/пјевач/пјевачица? Разноразни 6, Омиљена пјесма? Подоста 7, Омиљени филм, глумац, глумица? Подоста 8, Омиљени предмет у школи? Физичко 9, Најгори предмет у школи? Матиш 10, Омиљени стих? ДАјте ми вина ја немам других жеља 11, Нешто за крај ? Ћао здраво. ПРобијам лед. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 1, Име и презиме Абу ал-Хасан ал-Шадили 2, Датум рођења 1196. године 3 Одакле сте? Бани Јафрак, Мароко 4 Имате ли момка/цуру, жену/мужа? Немам. 5, Омиљена група/пјевач/пјевачица? Абдул Кадар Јилани 6, Омиљена пјесма? Ни Бајрами нису као што су били ... 7, Омиљени филм, глумац, глумица? ТВ су шејтанска посла ... 8, Омиљени предмет у школи? Веронаука. 9, Најгори предмет у школи? Грађанско васпитање. 10, Омиљени стих? الله هو الله، والرجال هم من الرجال 11, Нешто за крај? Нема Бога осим Алаха! Миљан Јокић, verum est in beer, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука