Jump to content

Иде време и скоро је дошло!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Иде време и скоро је дошло, када ће мучеништвом крштена и освештана Света Русија везати све модерне идоле, који њу сада даве, и попут светог Владимира избацити их из земље руске у бездан неповратни.
Иде време и скоро је дошло, када се у Русији неће само обнављати иконе светитељске, као што то данас бива, него када ће војска руских живих светитеља, од светога Владимира до светога Серафима, и до последњих мученика Христових са царем мучеником на челу, објавити небу и земљи, да је сав руски народ Христом обновљен, у мукама поново рођен, у крви поново крштен, и као такав готов да помогне целом свету.
Иде време, браћо моја, и већ је на прагу, када ће се упрљано и од мука постарело лице руског народа засијати као сунце и обасјати све оне који седе у тами и сенци смртној. Тада ће сви народи на земљи благородно узвикивати: наша Русија, наша мученица, красно сунашце!

Свети владика Николај о Русији

10258274_888443007837754_704231759463460

Да браћо слушајмо Светог Владику Николаја, Русија је то красно сунашце које ће засијати и обасјати све оне који седе у тами и сенци смртној, од којих смо први ми Срби. Не запад, не америка већ наша Русија.

Знају то вавилонске аспиде како их назва један брат са форума, знају они шта је Православље. Смета им па Га проглашавају као највећег противника свога.  И с правом Га прогласише јер Православље никада није ни било од овога света. Овај свет иде ка трулежи, ка смрти. Православље, оно нас води у Вечни Живот оно нас диже у Небеса. Желе нама навиклима на Дух Божји да наметну наказни дух овога света који се испољава у свакој наказности, и  бестидном изопачењу. Но ми га одбијамо, побеђујући једино и само Страшним Именом Господа Нашега Исуса Христа.

„Не бој се мало стадо, јер Ја побиједих свијет. Само вјеруј и спашћеш се". Говори Господ!

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...