Jump to content

Politika i Crkva

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nekako ovih dana eparhija na severu ove drzave ,zatreba usluge nekih politickih i privatnih cinilaca ,sticajem nekih okolnosti ja se nadjem u epicentru svega . Dobijem poziv od visokog cinovnika eparhije ,da ce da ako urgiram u njihovom interesu da mi da posao ,zamislite on zna da sam ja Bogoslov (kako nije mi jasno) nudi mi posao. Ja mu kazem uz postovanje vaseg cina ,meni posao dok ste vi aktivni u Crkvi netreba ,vi nezavredjujete da radimo za isti subjekat zajedno a inace me je sramota sto govrim isti jezik kao i vi . Covek joji je ocigledno navikao na tapsace po ramenu i cutanje nesretnika ne bi li im nesto dao osta je bez teksta .Buduci da im nesto jako treba od mene opet zove, sada nudi novac.Neverovatno je kakvi ljudi rade u Crkvi danas ,vidim danas neku popadiju sa megatrenda kako je dobila neku poziciju u gradu koji zovu dolina gladi.Drago mi je sto nisam pa po cenu svega deo tog taloga, zaista smo dodirnuli dno .

Подели на овим сајтовима

Na zalost u pitanju je novac ,problem nije odraditi za Crkvu ,vec je problem kadrova u Crkvi ,te kadrove licno znam ,ali ne po dobru . Crkva ima problem kadrovski ,jer Crkva nije proizvodna institucaija pa dok daje proizvod nije vazno ko tu radi ! Crkva danas je u najvecoj krizi kadar od svog nastanka ,da nepominjem Pahomija,onog iz Bjeljine itd .Trenutno se o tome negovori ,najbolji kadar koji je Crkva imala se razbezao ostalo je mediokriteti,prosecni i pod prosecni ,taj svestnik cija je zena sada u blicu je neko kime se ne bih podicio .Pisem o kadrovima Crkve sa najdobronamernijom kritikom da im dam do znanja da to sto rade i drugi vide i da nisu toliko pametni koliko misle cak sta vise ispod proseka su .

Подели на овим сајтовима

Nekako ovih dana eparhija na severu ove drzave ,zatreba usluge nekih politickih i privatnih cinilaca ,sticajem nekih okolnosti ja se nadjem u epicentru svega . Dobijem poziv od visokog cinovnika eparhije ,da ce da ako urgiram u njihovom interesu da mi da posao ,zamislite on zna da sam ja Bogoslov (kako nije mi jasno) nudi mi posao. Ja mu kazem uz postovanje vaseg cina ,meni posao dok ste vi aktivni u Crkvi netreba ,vi nezavredjujete da radimo za isti subjekat zajedno a inace me je sramota sto govrim isti jezik kao i vi . Covek joji je ocigledno navikao na tapsace po ramenu i cutanje nesretnika ne bi li im nesto dao osta je bez teksta .Buduci da im nesto jako treba od mene opet zove, sada nudi novac.Neverovatno je kakvi ljudi rade u Crkvi danas ,vidim danas neku popadiju sa megatrenda kako je dobila neku poziciju u gradu koji zovu dolina gladi.Drago mi je sto nisam pa po cenu svega deo tog taloga, zaista smo dodirnuli dno .

Добро си им рекао...шта те још мучи? Корупција? Не брини се ту је Александар Вучић који ће својим преданим радом за само некол....

Подели на овим сајтовима

Не брини се ту је Александар Вучић који ће својим преданим радом за само некол....

iko dana zamaglio svoje naocare jer se ceo pusi od rada, radi kao parna masina.  :))  :))  :))  :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

najbolji kadar koji je Crkva imala se razbezao

Ово је занимљиво. Куд се разбежао, нису више у Цркви? Шта то уопште значи кадар Цркве? Ако су свештеници онда нема куд да се разбеже. На шта мислиш овде? Доста нејасно износиш ствари.. 

Подели на овим сајтовима

Da clan istina je u pivu je u pravu ,treba se ponasati kao sv Jovan ,posle napada od strane Crkvenih velikodostojnika on kaze niste u pravu ali ja necu praviti raskol povlacim se .Veliki covek,zaista Boziji svetitelj .Pitanje je da li prljav ves Crkve treba iznosti ili cutati? Sta ciniti ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...