Гости Guest Написано Мај 13, 2014 Гости Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Doktor Bogdanović preporučuje da se ne jede za slavu!- Ta ždranja gledam kod mog oca na slavi, Đurđevdan, sutra je predstava Đurđica - onaj ubija aždaju... To je masakr nad prasićima, jagnjićima i sarmama. To je katastrofa koliko čovek može da pojede - kaže doktor koji priča anegdotu o "borbi za život sa batakom u ruci"!- Čovek se šlogirao, oduzela mu se leva strana. Ali sa desnim rukom, koja je još bila moćna, grizao je batak. Jedva sam izvukao batak iz ruke - zaključuje doktor Bogdanović. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Gledajte od 2'33" pa do kraja klipa... Срђан Ранђеловић, verum est in beer and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 :D Doktor koji je postao internet senzacija: Presede mi batak, kud sam i ga spomenuo Јелина and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Doca je legenda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Gledajte od 2'33" pa do kraja klipa... неуништив лик из "Француске везе" "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука