w.a.mozart Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 http://youtu.be/-Z7Eid_SVCc Јелина је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 Норвешки Шуман Много га волим Бато послушај његову е мол сонату за клавир, моћан први став, и трећи "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 kad učenici sviraju није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 http://youtu.be/vr9wNGvJfuk Јој што волим Шумана "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Gubajduljina je mnogo dobra! Губайдулина - Сад радости и печали Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 @@Николa, Генијална Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3hW-VkQymKo&list=PLwtfflxfnJL6qLxsld7HR0LmBt_6T-cXB Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лаки Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 w.a.mozart and blue је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука