Николa Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Kako je čovek odsvirao... **Sarah and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Jan Sibelijus http://www.youtube.com/watch?v=zUAmi6WIfuU Николa је реаговао/ла на ово 1 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 **Sarah, Биљана, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=E-t5Nk49yZs w.a.mozart and Николa је реаговао/ла на ово 2 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Kompozicija starija od mene dve godine! Baš zanimljivo i lepršavo (bar meni). Биљана, w.a.mozart and **Sarah је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 **Sarah and Николa је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Ишчашено :291291291: Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 **Sarah је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Svojevrsna himna prirodi Николa је реаговао/ла на ово 1 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 **Sarah је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Николa and **Sarah је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука