Гости Guest Оливера Написано Децембар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 ????? ????? ? ne, ne 0120_angryy 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Па је ли онда Корели,одма ћу га слушам,ако јесте... Али мислим да није,пошто видех ову годину... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 nije koreli,kolko ja znam...olja... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Јој, па ко је онда,немојте ме терате да узмем енциклопедију... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 ma nije problem ko je nego koje delo.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Па добро онда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 u pitanju je rosini....koje delo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Севиљски берберин? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 dajte nam klip sa delom i delom iz tog dela koje zvuči kao arija monostatosa iz čarobne frule 0120_angryy i hvala za trud i strpljenje 8084.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 u medjuvremenu.... ovo je nestvarno 0120_angryy 8084.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 a evo i monostatosove arije koju sam lično morao da sredim i postavim jer ceo youtube nema ovu verziju... 0120_angryy 8084.gif joooj Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 ?? ?? ?? ???? ??????,???? ?? ?? ??????,??? ?????... ??? ?????? ?? ????,????? ????? ??? ??????... ????????? ??????...??...???? ??? ????????, ????????, ??? ?? ????? ?? ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2LD1e1BniKw&feature=PlayList&p=B4855F6849267636&index=3 Иначе, претеча и савременик Вивалдија...творац чувених Соната за виолину Ла Фолиа и Ђавољи трилер. Волим његова Кончерта Гроса ( у преводу велики концерти), зато што се тада, у тој форми, нетипично за то доба шири музички састав. (Данас као омањи, камерни оркестар). Корели је био црквени композитор, ко и Вивлди. Даклем, све извођено у црквама 0104_cheesy Предходно дело је једна од Соната за виолину...Волфи, никако да нађем Ђавољи трилер, назван касније тако због тежине извођења (дупли трилери на виолини). Да ми чистунци не замере, сам Корели је причао како је уснуо самог нечастивог како седи на ивици његовог кревета и свира дотичну сонату...коју је записао чим је устао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Ovu Hendlovu Sonatu, svirala sam na Akademiji, predivna je http://www.youtube.com/watch?v=px3f3MuYolo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука