Гости Guest Оливера Написано Март 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2010 THOMAS HAMPSON SINGS "LARGO AL FACTOTUM" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2010 G. Rossini - William Tell Overture (Finale) - Karajan 1983 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Vivaldi-Orlando Furioso "Nel profondo cieco mondo" M Horne Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 1340_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 gde me nadje...ovog bajazita tražim već neko vreme klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap bleh 0102_laugh :drugarstvo: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 sestro mirodjija.... kako se tebi čini ovaj vivaldi...bajazit to jest Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 sestro mirodjija.... kako se tebi čini ovaj vivaldi...bajazit to jest Ово је 0205_whistling 0110_hahaha Нешто сам јела, умало се не удавих... valjanje od smeha valjanje od smeha valjanje od smeha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2010 То је уобичајени начин певања тог доба. За то су им служили кастрати. Данас нико не може да изведе те арије, односно, ретко ко, па изазивају чуђење. Има и онај француз, не знам му име, то су данас. тзв колоратурни тенори. Имала сам ја друга у музичкој, имао је природно такав глас, али овде није могао да се школује, то су посебне катедере у иностранству. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука