Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

ReturnoftheCyprioticon2.jpg

:0222_shocked:

"In January 2011, George transferred an 18th-century icon of Christ to the Church of Cyprus. The icon, which had adorned his home for 26 years, had been looted from the church of St Charalampus from the village of New Chorio, near Kythrea. George had originally purchased the icon from a London art dealer eleven years after the Turkish invasion of Cyprus. He returned the icon at the Saints Anargyroi Church, Highgate, North London."

http://en.wikipedia.org/wiki/Boy_George#Transfer_of_icon_to_Church_of_Cyprus

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 529
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"In January 2011, George transferred an 18th-century icon of Christ to the Church of Cyprus. The icon, which had adorned his home for 26 years, had been looted from the church of St Charalampus from the village of New Chorio, near Kythrea. George had originally purchased the icon from a London art dealer eleven years after the Turkish invasion of Cyprus. He returned the icon at the Saints Anargyroi Church, Highgate, North London."

http://en.wikipedia.org/wiki/Boy_George#Transfer_of_icon_to_Church_of_Cyprus

Nakaza!!! :-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Павел из Москве ... Швеђанка из ЕУ

Odlican primer! Evo kako moze da prodje neko ko prihvati psvedoetiku novoevropejaca. Siroma Pavel, da je bar znao sta ga ceka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@,

хахах је л ова слика што си поставио највећи успех Јунајтеда ове сезоне м :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

хахах је л ова слика што си поставио највећи успех Јунајтеда ове сезоне м :D

Само ти зајебавај, Жерарду, видећеш сад кад доведемо Пижона na Old Trafford, има са Радничким да играмо квалификације за Лигу Европе следеће сезоне ... :D

Подели на овим сајтовима

Е да. Мислим да би било лепо да престану људи да говоре да је ово брадата жена, јер то није истина.  Ово је брадати мушкарац са шминком у женској одећи. 

Па да сад неко изфризира жирафу и натуче јој тесну хаљину, не би рекли види дуговрата жена већ види жирафа у проблему.

Подели на овим сајтовима

Мени је чудно што свака девијација долази са запада, тачније форсирање и озакоњење....  било да је еутаназија, геј бракови, итд ...

Не сећам се да је исток пласирао нешто на запад.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...