Trifke Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Moze i bez para. Uzmi odi kod doktora da ti izmere holestelor i krvnu sliku, jedi ovako kako je preporuceno ovde 2 meseca i odi da ti izmere opet krvnu sliku. Ne trebaju ti naucnici da ti do dokazuju, ukoliko si zainteresovan mozes sam. To su prosta istrazvinja koja moze svako da ponovi. Teorije zavere su suvishne. Vidis naprimer, slabo ko zna, ali niko nikad nije dokazao vezu holestelora i srcanih obolenja, to je pretpostavka. Isto tako niko nije dokazao vezu masne hrane i gojaznosti i srcanih obolenja. Opet - pretpostavkla. Popularna - ali pretpostavka. Hipoteza kako se kaze u nauci. Eto i neka mi neko posle kaze da on nije ruski spijun! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Кључ је у умерености, а не у лишавању организма било каквих намирница. Ја се руководим онoм старoм "доручак поједи сам, ручак подели са пријатељем, а вечеру дај непријатељу". Заиста, са аспекта метаболизма доручак и треба да је најјачи, а вечера најслабија. Не прихватам искључивости било које врсте - само месо или само поврће или, далеко било, само сирова храна. Организму је потребна разноврсност намирница. По питању житарица, просо је идеална житарица за оне који болују од целијакије, безглутенска је житарица и изузетно хранљива, само потпуно заборављена. Често га спремам као чорбу или са бундевом (или јабукама) као слаткиш, и поред хељде ми је омиљена житарица. Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Tako da nemoj mnogo da spavas na to uvo da istrazivanja ne nalaze vezu izmedju odredjene hrane i zdravlja... Ako krkas svinjetinu za dorucak rucak i veceru, zavrsices kod doktora kad tad... I guarantee it ;-) Sta god da krkas tri puta na dan zavrsices kod lekara ... Sa prasetinom ces barem biti zadovoljan i sit ... Предраг М, Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 2 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Sta god da krkas tri puta na dan zavrsices kod lekara ... Sa prasetinom ces barem biti zadovoljan i sit ... Ne sporim :-D Пг је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 ... Sa prasetinom ces barem biti zadovoljan i sit ... lep i debeo! Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Treba biti umeren ali u dobrim stvarima....ne mozes biti umeren alkoholicar,ili umeren narkoman... "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Treba biti umeren ali u dobrim stvarima....ne mozes biti umeren alkoholicar,ili umeren narkoman... A sto ne mozes biti umeren u alkoholu? Ja npr cesto popijem casu-dve vina pridveche. Ne razglavim se ko cuskija da ne znam 'de bijem. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Moj drugar pije skoro svaki dan pa nije alkoholicar, jer pije zato sto voli, treba umeti razlikovati pojmove. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Moj drugar pije skoro svaki dan pa nije alkoholicar, jer pije zato sto voli, treba umeti razlikovati pojmove. Ako pije svaki dan, onda je svakako alkoholicar. To dal voli ili ne nema nikakvog znacaja. Млађони, Crveni Baron, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 ja nisam cuo za alkosa koji ne voli da pije ... distancirana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 A sto ne mozes biti umeren u alkoholu? Ja npr cesto popijem casu-dve vina pridveche. Ne razglavim se ko cuskija da ne znam 'de bijem. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 ja nisam cuo za alkosa koji ne voli da pije ... Razlika izmedju "voli" da pije i voli da pije je ogromna, to su dva suprotna pojma. Alkoholicar je onaj koji ne moze bez alkohola i zavisnik je, a moj drugar moze i nije zavisnik. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Alkoholicar je onaj koji ne moze bez alkohola i zavisnik je, a moj drugar moze i nije zavisnik. I sta kaze? Moze da "prestane kad oce"? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Pa valjda je jasno iz recenog. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука