Jump to content

Dark Electro, Aggrotech, EBM, Electro-Industrial

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...
  • 1 year later...

Raspad sistema Ivke :)

Poznata mi je skola dubstepa ali nisam nesto fasciniran. Davno je to Aphex Twin apsolvirao i verujem da je svesno ili nesvesno jedan od preteca slomljenih ritmova na toj sceni, mada je on mnogo kreativnije ali i mnogo mracnije radio na tome. 

Ebm skola je veoma stara, pocinje mnogo pre zvanicne pojave techno kulture i po meni zadrzala je svoju smislenu konceptualnost upravo zbog neodbacivanja melodije i tekstova. Industrial je druga pojava i takodje je pretprela brojne modifikacije. Ima previse komercijale a kreativnost nula. Po meni su Skinny Puppy i Front Lin assembly zadrzali prvo mesto na tom frontu ali valjda kao i kod nekih episkopa i teologa kada te pregazi vreme zivis samo od stare slave :) 

Подели на овим сајтовима

@Никола Ђоловић  Kakva analiza :) A ja ti se, pravo da ti kažem, uopšte ne razumem te žanrove. Jesam pogrešio temu možda? Nisam drugu našao.

Najgore mi kad nekoj mojoj kreaciji treba da dodelim žanr. :) A imao sam male, baš male izlete i u ovaj.

Inače, slabo slušam ovakvu muziku, samo kad sam lošeg raspoloženja. 

Sviđa mi se izraz ,,izlomljeni ritam", mada u mojoj percepciji uopšte nije izlomljen, jer uvek ima obrazac koji se ponavlja. Pre bih rekao izlomljena melodija, izlomljeni doživljaj. Interesantno je to, koliko god da je muzika teška, ili izlomljena, uvek u svojoj osnovi ima neki sklad i harmoničnost. :)

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...