Жедни Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Нова духовна песма која је настала релативно скоро а која је давно требало да постоји. Тражио сам неку песму која може да се отпева на овај начин ал безуспешно. Реч је о песми оца Тадеја. Само ми је синуло. Напиши једну!! И некако написах!! Слава Богу! ПорнаЂох брата Николу Ћирића који са својим оцем пева ове предивне песме и он је пристао да сними и ето је!!! Молим све вас који имате православне странице на фејску да је поделите, знам да ће пуно људи бити одушевљено, и наравно да чујем ваше коментаре!! МОЛИ БОГА ЗА НАС ОЧЕ НАШ ТАДЕЈЕ, ДА ПРИМИМО И МИ ОД ХРИСТА СПАСЕЊЕ!! +++ Милан Ракић, Караконџула, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Песма Оцу Тадеју Мален и болешљив у Горњак ти стиже, Постао си Тадеј, пришо Богу ближе. Снага наших мисли живот нам кроји, то је знао Тадеј отац наш скромни. Моли Бога за нас оче наш Тадеје, да примимо и ми од Христа спасење.×2 Пут праведни ти си нама, отворио, наказна времена молитвом средио. У времена безнаћа Богом дарован си да животом својим душе нам украсиш. Мили Бога за нас оче наш Тадеје, да примимо и ми од Христа спасење.×2 Миљково ти срце испунило вером, с Руским монасима живео си смерно. Помагао свима, и добра чинио, служио си људима и Бога молио. Моли Бога за нас оче наш Тадеје, да примимо и ми од Христа спасење.×2 Ти си свима душе надом обојио, смирење у свима, лако поставио. Говорио тихо, пуно си слушао, љубав си за сваког оче ти имао. Моли Бога за нас оче наш Тадеје, да примимо и ми од Христа спасење.×2 Витовницу руком својом си водио, с братијом си праведно ка Христу ходио. Мислена смо бића, пуна немирноће, смирте ваша срца јер Бог тако хоће. Моли Бога за нас оче наш Тадеје, да примимо и ми од Христа спасење.×2 Духовни си отац био многим људима, а и данас оче саветујеш чудима. Кроз књиге ти старче утешујеш јако. мириш млада срца, вером крепиш слатко. Моли Бога за нас Оче наш Тадеје, да примимо и ми од Христа спасење.×2 Да једнога дана сретнемо те оче, благодаре Срби и теби се моле. Заједно са оцима умоли ти Христа, Да покајна сузан на нам заблиста. Моли Бога за нас оче наш Тадеје, да примимо и ми од Христа спасење.×2 Какве су ти мисли таква живот твој је, Православци знају и пред Богом стоје. Моли Бога за нас оче наш Тадеје, да примимо и ми од Христа спасење. Саша од Москве and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука