Никанорац Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Срећом ту су наши драги навијачи који су изгледа остали једини на бранику од овог гнусног зла содомије. Алеееееее, алеееее ломи п*****! Племе наше сном мртвијем спава. Схватате ли ви овај пад, где нас навијачи уче како се ревнује за праве вредности, додуше они то раде на свој начин јер не умеју другачије али ја им не замерам. А који је наш допринос? Ми који смо као "духовно будни" сешћемо у фотељу и гледати хладног срца како Београд претварају у гомор. Сном мртвијем спава... Морава је реаговао/ла на ово 1 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Превише смо сами себи дали слободе . Сада свако може да каже за Господа шта хоће и да се позива на слободу . Господ нам дао и ту могућност да имамо слободу , али на крају сви ми убирамо плодове свог минулог рада . Има људи којима ништа није свето , нека им је Бог у помоћ. Морава and Никанорац је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Срећом ту су наши драги навијачи који су изгледа остали једини на бранику од овог гнусног зла содомије. Алеееееее, алеееее ломи п*****! Племе наше сном мртвијем спава. Схватате ли ви овај пад, где нас навијачи уче како се ревнује за праве вредности, додуше они то раде на свој начин јер не умеју другачије али ја им не замерам. А који је наш допринос? Ми који смо као "духовно будни" сешћемо у фотељу и гледати хладног срца како Београд претварају у гомор. Сном мртвијем спава... Ово је по мени за доживотни бан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Ово је по мени за доживотни бан. А ко си ти? И што си толико строг ово је слободан свет, слободна земља, поштујмо различитости... Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 А ко си ти? И што си толико строг ово је слободан свет, слободна земља, поштујмо различитости... Он је неко ко за позориште каже да је казалиште Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 А ко си ти? И што си толико строг ово је слобоан свет, слободна земља, поштујмо различитости... Позивање на насиље није никаква различитост. И форум није свет ни земља, него систем са дефинисаним правилником понашања (а и земља забрањује позивање на насиље). Али не обазири се на мене. Срећом нисам ни модератор ни тужилац и само износим небитно мишљење. Само ти настави да славиш силеџије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Ти управо пола Балкана назвао силеџијама и просипаш толеранцију. :.mislise. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Ево још један пример истог принципа ратовања са србским народом. Порука је увек иста, не ваљате и не умете, зато вам је лоше, а остало су варијације на тему. https://www.pouke.org/forum/topic/33515-srbija-pri-vrhu-liste-siroma%C5%A1tva/ Upravo sam na tu temu mislio kad sam ti rekao da nije tako kao sto mislis. To je objektivno stanje stvari, nema tu nikakvog psihickog ratovanja i demoralisanja, cak naprotiv, kako ko shvata jel, to je alarm pali se lampica da bi se nesto preduzelo. Ideja imamo, ali momentalno ne mozemo da ih sprovedemo jer smo okupirani. Pre neki dan sam u nadahnucu ispisao dve stranice A4 formata kako podici turizam i ekonomiju, genijalna originalna i inovativna ideja, ali kome ja to da dam, opet nekom zombiranom "Tadicu" koji to nece ni procitati nego ce me praviti na majmuna i ismejati?! Nema od toga nista, znaci jedino da sami pocnemo da se organizujemo guerilla style... PS: koga interesuje evo seljacki sastavljene osnove zamisli koju sam hteo da prezentujem u Tadicevom kabinetu http://dynablaster.deviantart.com/art/PROJEKAT-REGENERACIJE-VODA-50548505 i sad dovoljno je naci jos 10-100 ljudi strucnih sa slicnim poljem interesovanja, i da se osmisli i odradi sve i problem je resen, to je kad bi oni sto imaju vlast na to pristali, ali njima ne pada na pamet ni da te saslusaju jer su najobicnije zombirane marionete... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Он је неко ко за позориште каже да је казалиште А за ваш кажем да сте Наши Дјечки. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Навијачи воде духовни препород у земљи Срба. А остали ауторитети што духовни што политички ћуте. То ми изгледа као жртва силовања која се не опире силнику, и рачуна није то ништа битно да је глава читава. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 А за ваш кажем да сте Наши Дјечки. па ти си сам из својих уста рекао то у ранијем посту... опет си љутко изгледа да ти контрола није јача страна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Дина, то што си ти рекао не значи да си и у праву. Када би пажљивије можда прочитао шта пишем, можда би и разумео о чему се ради. Ако сагледаш сублимирану психолошку поруку иза оваквих "жалопојки" можеш разумети чему служе. Одрасла сам у западном свету. Ништа им није боље нити су они бољи од нас. Исто имају пуно проблема. И знаш шта? Не дозвољавају сами себи да се жале на саме себе. ЈЕдно је сагледавати и решавати проблеме, друго је доносити закључке о нашој безнадежности. Опет те питам, по вијем мерилима треба да будемо да би били задовољни? Ја ти опет предлажем да будемо по Божијем мерилу, дакле православни и да видимо да ли те вредности испуњавамо и да те вредности сматрамо богатством. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 I ja sam ziveo na zapadu pa sta, nema to sad nikakve veze, ta pisanja u novinama su fakti, kako ko na to gleda je druga stvar, nekome je zalopojka, nekome je alarm, ne vidim stvarno nikakvu zalopojku u prezentovanju cinjenica. Gore bi bilo kad bi novine pisale kako je sve u redu, sto bi bila laz. Eto naveo sam ti licni primer, koji ne da je zalopojka nego jos gore, prosto ti ne dozvoljavaju da bilo sta uradis sa te instance, zato kazem izgleda je jedino resenje da se sami organizujemo i zaobidjemo shljam, ili da sacekamo momenat kad ne budu imali pare da isplate penzije... Inace ne vidim da neko donosi zakljucke o nasoj beznadeznosti, to mozda pojedinci, i takve niti citam niti slusam. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Тешко је балансирати данас. Свет нас љуља између равнодушности и очајања и често падамо на обе стране. Једино је с Богом добро бити, и могуће исправно ходити. Gordana . and Морава је реаговао/ла на ово 2 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 ФАкти по чијој мери, Дина!!!! ЕВо црнцима у африци је заиста могуће набити комплекс да су страшно црни, то је факат...нису бели...е сад да ли је то лоше или није, да ли се треба жалити и посипати пепелом због тога је друга ствар. Никако да разумеш поенту, јер си прихватио у својој души да смо лоши... Богу да будемо захвални за све, а факте да гледамо само кроз православље...а ту места за кукање нема. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука