Solomon Kane Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 Хвала,брате, на коментару! Да ли би могао нешто више рећи у вези овога што сам болдовао из Твог поста?! Мислим да је тема веома интересантна... лично, нисам знао да и у данашње вријеме има оваквих примјера. Одн., ако случајно имаш неке линкове у архиви у вези ових догађаја, било би супер да их овдје приложиш.. Поздрав! Мислим да имаш забележене случајеве од стране свештеника Вадима Леонова у књизи "Вечно Подне" у издању "Образа Светачког"...мислим да сам тамо прочитао поменуте случајеве,а за овај последњи сам чуо и раније од неке браће из Русије. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
EastSide Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Romanian text explains that the miracle happen when Italy was Orthodox , in year 700 , and the Eucharist was started with wine and leavened bread. So the miracle shows the truth of Eastern Orthodoxy. Not saying anything about today Romano Catholic Church just that when the miracle happen, it was Orthodox Church that kept Early church unmodified. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука