Jump to content

Бојкотујте групу ``ПРОТИВ ДОЛАСКА ПАПЕ У СРБИЈУ``

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Ja sam za bojkot fejsbuka zajedno sa tom grupom...  0703_read

?? ????? ?? ?? ?????????,??? ?? ????? ??????? ? ???? ????????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ???? ?????? ?????? ?? ?? ???? ???????? ??????????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??????!
?? ?? ????, ??? ???? ?? ???? ?? ?? ??? ??????, ??? ????? ????? ??????????? ???? ???????????? ? ??????????? ????????.
Подели на овим сајтовима

Ja sam za bojkot fejsbuka zajedno sa tom grupom...  :)

?? ????? ?? ?? ?????????,??? ?? ????? ??????? ? ???? ????????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ???? ?????? ?????? ?? ?? ???? ???????? ??????????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??????!

????? ????? ??????????? ???? ??????????? ???????? ? ??????? ???????.

Подели на овим сајтовима

Хахаха, најјача им ова слика- Митрополит Амфилохије сједи и разговара са пок. Папом Јованом Павлом Другим... не знам стварно шта су овим хтјели да докажу или постигну. :)

Подели на овим сајтовима

Ово су ти људи,који желе да "сачувају" достојанство Цркве,а у коментарима чувара достојанства и традиције могу се наћи свакакве погрдне речи упућене српском клеру,нпр. они би вл. Иринеју Буловићу "ј....и мамицу масонску" а вл. Лаврентија називају "сатана". Желе да очувају традицију? А да ли се некада тако мирјанин обраћао свом презвитеру,своме владики? Срамота.

Иначе,из прве руке сам видео чланове ове групе,то су све сами (к)радикали,антиглобалисти,комунисти,нацисти,фашисти,збораши...ето,свака крпа нађе своју закрпу...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

??? ?? ?? ????,???? ???? ?? "????????" ???????????? ?????,? ? ??????????? ?????? ???????????? ? ????????? ???? ?? ???? ???????? ??????? ???? ??????? ??????? ?????,???. ??? ?? ??. ??????? ???????? "?????? ?????? ????????" ? ??. ?????????? ???????? "??????". ???? ?? ??????? ?????????? ? ?? ?? ?? ?????? ???? ???????? ??????? ???? ??????????,????? ???????? ???????.

?????,?? ???? ???? ??? ????? ??????? ??? ?????,?? ?? ??? ???? (?)????????,??????????????,?????????,???????,???????,???????...???,????? ???? ???? ????? ??????...

? ??????? ?? ????? ?????? ? ???? ????:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4009.0/topicseen.html

? ? ??? ?? ????? ????? ????:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4009.msg105242.html#msg105242  0442_feel

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...