Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Ja sam za bojkot fejsbuka zajedno sa tom grupom... ?? ????? ?? ?? ?????????,??? ?? ????? ??????? ? ???? ????????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ???? ?????? ?????? ?? ?? ???? ???????? ??????????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??????!?? ?? ????, ??? ???? ?? ???? ?? ?? ??? ??????, ??? ????? ????? ??????????? ???? ???????????? ? ??????????? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Ja sam za bojkot fejsbuka zajedno sa tom grupom... ?? ????? ?? ?? ?????????,??? ?? ????? ??????? ? ???? ????????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ???? ?????? ?????? ?? ?? ???? ???????? ??????????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??????! ????? ????? ??????????? ???? ??????????? ???????? ? ??????? ???????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Хахаха, најјача им ова слика- Митрополит Амфилохије сједи и разговара са пок. Папом Јованом Павлом Другим... не знам стварно шта су овим хтјели да докажу или постигну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Само они нестабилни у вери се плаше доласка папе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Ово су ти људи,који желе да "сачувају" достојанство Цркве,а у коментарима чувара достојанства и традиције могу се наћи свакакве погрдне речи упућене српском клеру,нпр. они би вл. Иринеју Буловићу "ј....и мамицу масонску" а вл. Лаврентија називају "сатана". Желе да очувају традицију? А да ли се некада тако мирјанин обраћао свом презвитеру,своме владики? Срамота. Иначе,из прве руке сам видео чланове ове групе,то су све сами (к)радикали,антиглобалисти,комунисти,нацисти,фашисти,збораши...ето,свака крпа нађе своју закрпу... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ??? ?? ?? ????,???? ???? ?? "????????" ???????????? ?????,? ? ??????????? ?????? ???????????? ? ????????? ???? ?? ???? ???????? ??????? ???? ??????? ??????? ?????,???. ??? ?? ??. ??????? ???????? "?????? ?????? ????????" ? ??. ?????????? ???????? "??????". ???? ?? ??????? ?????????? ? ?? ?? ?? ?????? ???? ???????? ??????? ???? ??????????,????? ???????? ???????. ?????,?? ???? ???? ??? ????? ??????? ??? ?????,?? ?? ??? ???? (?)????????,??????????????,?????????,???????,???????,???????...???,????? ???? ???? ????? ??????... ? ??????? ?? ????? ?????? ? ???? ????: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4009.0/topicseen.html ? ? ??? ?? ????? ????? ????: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4009.msg105242.html#msg105242 0442_feel У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука