Милан Ракић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Хрватски покушај новоговора или повампирење староговора служи као спрдња, прво у Хрватској, па онда и даље. А чак су и они одустали од нпр. зракомлата http://hr.wikipedia.org/wiki/Eskadrila_vi%C5%A1enamjenskih_helikoptera_91._ZB RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Pronasao, hiljada je grckog porekla .. χιλιάς Срђан Шијакињић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 AMIN ! by Миле Медић Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Rezimo vazduhoplov je srpska kovanica koja je odlicna i bolja i lepsa od aviona. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 А чак су и они одустали од нпр. зракомлата http://hr.wikipedia.org/wiki/Eskadrila_vi%C5%A1enamjenskih_helikoptera_91._ZB Чињеница је да су им нека решења пишична! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 AMIN ! I sad.Kada bi ovo zavestanje bilo onako kako ga je ostavio Stefan Nemanja,niko ga od nas verovatno ne bi razumeo Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 by Миле Медић http://www.rastko.rs/knjizevnost/umetnicka/mmedic/mmedic-zavestanja_c.html Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 vazduhoplov je srpska kovanica neje istina, to je hrvatska reč, nastala još u 19. stoljeću :P Crveni Baron and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 by Миле Медић Никола Поповић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Rezimo vazduhoplov je srpska kovanica koja je odlicna i bolja i lepsa od aviona. Видиш ова реч никада није заживела, или ако јесте, ја је се не сећам. Међутим, као придев - ваздухопловни саобраћај бих је користио уместо авиосаобраћаја. Crnokosa and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 neje istina, to je hrvatska reč, nastala još u 19. stoljeću :P Па зар нису они сковали - зракоплов? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Међутим, као придев - ваздухопловни саобраћај бих је користио уместо авиосаобраћаја. а занимљиво, користи се само ваздухопловство, док авионство не постоји, иако је ваздухоплов занемарен у односу на авион. Crveni Baron and Пг је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Видиш ова реч никада није заживела Јесте заживела Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Па зар нису они сковали - зракоплов? A, pa i oni su nekada vikali zrak - vazduh. Šta, nesi znao? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука