Jump to content

Strani izrazi na ovom forumu

Оцени ову тему

kopex

Препоручена порука

Хрватски покушај новоговора или повампирење староговора служи као спрдња, прво у Хрватској, па онда и даље.

А чак су и они одустали од нпр. зракомлата ;)

http://hr.wikipedia.org/wiki/Eskadrila_vi%C5%A1enamjenskih_helikoptera_91._ZB

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

А чак су и они одустали од нпр. зракомлата ;)

http://hr.wikipedia.org/wiki/Eskadrila_vi%C5%A1enamjenskih_helikoptera_91._ZB

Чињеница је да су им нека решења пишична!  :)))  :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

by Миле Медић

2dr29.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Rezimo vazduhoplov je srpska kovanica koja je odlicna i bolja i lepsa od aviona.

Видиш ова реч никада није заживела, или ако јесте, ја је се не сећам. Међутим, као придев - ваздухопловни саобраћај бих је користио уместо авиосаобраћаја. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

neje istina, to je hrvatska reč, nastala još u 19. stoljeću :P 

Па зар нису они сковали - зракоплов? 

Подели на овим сајтовима

Међутим, као придев - ваздухопловни саобраћај бих је користио уместо авиосаобраћаја. 

а занимљиво, користи се само ваздухопловство, док авионство не постоји, иако је ваздухоплов занемарен у односу на авион. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...