RYLAH Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Све је то маркетинг, човек је роба. Шта је ту чудно? Све што радимо оставља утисак околини о нама. Од тога какав утисак желимо да оставимо и колико желимо да се потрудимо и у ком правцу зарад таквог утиска зависи мишљење околине о нама. Можемо да лажемо себе да нас не интересује шта ће ко да мисли о нама, ал да је тако, не бисмо били на форуму него у некој пустињи. Ако нас већ интересује, то значи да радимо ствари које боље "продају" нас као личност околини. Што ће све рећи да је човек увек био роба у том смислу, само што се данас превише отишло у истицању излога, јер су радње углавном остале без неког садржаја. Gordana ., Лидија Миленковић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Све је то маркетинг, човек је роба. Човјек је роб(а), сложио бих се итекако. Gordana ., Данче* and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Elem, jedna reč: vaginoplastika - "ulepšavanje" ženskog polnog organa :fmqmtx: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Elem, jedna reč: vaginoplastika - "ulepšavanje" ženskog polnog organa :fmqmtx: Како то изгледа уопште? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Како то изгледа уопште? Па "изгуглаш" тај термин и видиш Мсм да не качимо сад слике да се не би саблазнили... RYLAH and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Па "изгуглаш" тај термин и видиш Мсм да не качимо сад слике да се не би саблазнили... Де те послушах! :fmqmtx: Милан Ракић, DankaM, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Де те послушах! :fmqmtx: Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Де те послушах! :fmqmtx: pa sam i ja otisao da vidim sta je to :fmqmtx: RYLAH and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Па "изгуглаш" тај термин и видиш Мсм да не качимо сад слике да се не би саблазнили... Hihihihi, savršeno odigrano Саша од Москве and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Jednostavno, rekonstruktivna hirurgija vagine, koja se sprovodila iz medicinskih razloga, ali je počela da se (zlo)upotrebljava i za "ulepšavanje". Mislim, mogu da razumem jedino ako postoji neki psihološki problem iz ko zna kog razloga, ali zato da bi "izgledala lepše"? Malo je previše... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Jednostavno, rekonstruktivna hirurgija vagine, koja se sprovodila iz medicinskih razloga, ali je počela da se (zlo)upotrebljava i za "ulepšavanje". Mislim, mogu da razumem jedino ako postoji neki psihološki problem iz ko zna kog razloga, ali zato da bi "izgledala lepše"? Malo je previše... malo li muskaraca oblikuje svoju "muskost" kod istih hirurga... Filmovi za odrasle stvaraju standard, hteli mi to da priznamo ili ne... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 malo li muskaraca oblikuje svoju "muskost" kod istih hirurga... Filmovi za odrasle stvaraju standard, hteli mi to da priznamo ili ne... Ај` не претеруј. Па неће ваљда да кратимо сад због филмова... Juanito, drvce, DankaM and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Filmovi za odrasle stvaraju standard, hteli mi to da priznamo ili ne... Жене стварају стандард, хтели ми то да признамо или не. А одакле њима тај стандард, сасвим је небитно... RYLAH and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 А одакле њима тај стандард, сасвим је небитно... pa gledaju gore pomenute filmove na primer... Mилена КШ and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука