Ayla Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Meni se gade nadograđeni nokti kod "domaćica" koje mese kiflice i kolače. Ipak, prioritet dajem njihovim kiflicama i kolačima a ne noktima...samo neka su uredne. Mene iritiraju one "jake" žene koje se pozivaju na prirodan izgled i ponosno šetaju maljave dok bahato suču svoje brkove. Čitam sve što je napisano ovdje i nešto mi ne štima. Svaka žena bar jednom dnevno pogleda svoj odraz u ogledalu...dodirne lice i očešlja kosu... Ako ne želi da ima obrve kao Brežnjev, ne zamjeram joj što će ih iščupati...pitam se da li se depilirate vi prirodne žene, farbate li kosu... pa nije ženstvenost teret i nije piling teško "hoblovanje" kože. Sve mi ovo liči na basnu o lisici i grožđu... "Još je kiselo. Ništa ne valja.Trnu zubi od njega." Ne pretjerujte. Gordana . and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Искрено најлепше су ми природне жене. Ништа фарбе, шминке, нокти ко у орла, па цигарете тек ау мени је то све одвратно. Све су то више мање комплекси. Од украса на жени најлепши је и сасвим довољан добра душа. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 ...e da može biti sve što bi htjeli. Ali istina, svi u ženi prvo vide (traže) dobru dušu...pa neka je i brkata. A još kad bi bila i bez jezika i da klima glavom u znak odobrenja...što manje informacija, manje želja i prohtjeva, to bolja. Tabula rasa, uz to naturale...idealna žena. (e, nek' vam je srećna ) Иван Ивковић, Maja Trifunovic, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Искрено најлепше су ми природне жене. Ништа фарбе, шминке, нокти ко у орла, па цигарете тек ау мени је то све одвратно. Све су то више мање комплекси. Од украса на жени најлепши је и сасвим довољан добра душа. свака част брате ако је тако, стварно бих волео да дођем на тај ниво да ми физички изглед буде скроз небитан Иван Ивковић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 свака част брате ако је тако, стварно бих волео да дођем на тај ниво да ми физички изглед буде скроз небитан Nije riječ u temi da li je nebitan izgled, već da li su žene uslovljene da lijepo izgledaju Лидија Миленковић, Neda Andjelic Radan and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 свака част брате ако је тако, стварно бих волео да дођем на тај ниво да ми физички изглед буде скроз небитан А зашто би то била пожељна врлина? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 свака част брате ако је тако, стварно бих волео да дођем на тај ниво да ми физички изглед буде скроз небитан А нисам на том нивоу баш. Више сам за природно лепо без адитива "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Nije riječ u temi da li je nebitan izgled, već da li su žene uslovljene da lijepo izgledaju Vrlo su uslovljene, čak im je i nametnuto to. Pitanje je čime? Na kraju se i osuđuju. Ne bih diskutovala potrebama i željama, ali mnogi komentari su daleko od istine. Gordana . and Neda Andjelic Radan је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Nije riječ u temi da li je nebitan izgled, već da li su žene uslovljene da lijepo izgledaju Мени само било занимљиво ово опажање Никанорца, па сам прокоментарисао... Иначе, чини ми се да готово сви виде добар изглед као нешто пожељно (то је ваљда природно) само је питање колико ће човек умети да ту жељу усклади са могућностима и свим осталим деловима своје личности. Тако да не знам да ли су жене условљеније у том смислу од мушкараца, у данашње време. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 А зашто би то била пожељна врлина? Па шта знам, нико не бира како ће изгледати (наравно не укључујем случајеве када неко не води рачуна о хигијени или здрављу, то може да се бира) па онда је глупо да свој однос према некоме градим и на основу онога што није бирао, што му је случајно запало... Али нисам сигуран да ли је то могуће икада искључити, капирам да када бих дошао у такво стање да ми баш ништа не значи да ли девојка изгледа као Моника Белучи или бугарски боксер, онда ми и не би било до девојака. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Uvijek sam se čudio kako u bajci princ nije uspio da zapamti Pepeljugin lik, nego je preko cipele morao da traži svoju ljubav. Samopovrjeđivanje zlih sestara, bundeve i miševe sam zanemario. Gordana ., RYLAH, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Vrlo su uslovljene, čak im je i nametnuto to. Pitanje je čime? Ne bih diskutovala potrebama i željama, ali mnogi komentari su daleko od istine. Јесте морам признати да је јако тешко и мушкарцу да данас не буде роб одређених наметнутих "норми". А како ли је тек жени да се носи са свиме. Ту често страда и психа јер наметнути притисак је огроман. Е сад не бих волео да ме нека жена погрешно схвати као неког примитивца али једини лек данас је повратак старим добрим вредностима. Најлакше то се постиже одласком на село са што мањом гравитацијом према граду. Наравно уз свога животног друга супротног пола. Онда и такав хвале вредан подвиг постаје лак. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Uvijek sam se čudio kako u bajci princ nije uspio da zapamti Pepeljugin lik, nego je preko cipele morao da traži svoju ljubav. Fetiš su mu bila mala stopala. Ipak je izabrao najljepšu...nisu ga prevarile prirodno lijepe sestre Zaboravih...imala je pored malenog stopala i dobru dušu Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Nijesam se ja čudio njemu, nego njoj "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 I ja ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука