Тања1 Написано Август 18, 2014 Пријави Подели Написано Август 18, 2014 Krsten, dabome! Значи дрвце може од тебе крст да се изради, јер су те пошкропили освећеном водом и босиљком. drvce је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 19, 2014 Пријави Подели Написано Август 19, 2014 Значи дрвце може од тебе крст да се изради, јер су те пошкропили освећеном водом и босиљком. Ma on je napola obradjen samo sto to nezna! LISA and drvce је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Август 19, 2014 Пријави Подели Написано Август 19, 2014 Ma on je napola obradjen samo sto to nezna! Тачно напола, али на нашу страну. Или што би рекао Дел Бој: Ιt`s everything between you and me split straight down the middle, 60-40. Дијана. and drvce је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Dragi dnevnice, Puna godina prodje od kako me neko uclani u grupu ateista. I tada je bila noc, kao i sada. Bejah slab i zaspah poput apostola, a uclanjivac to iskoristi te me rasclani od clanova. Kao da se nista nije dogodilo, ustao sam narednog dana ni neznajuci da sam i zvanicno postao neznabozac, da sam i zvanicno izbacen iz vecnosti. Hoce li me se secati do kraja vremena ili ce me i iz secanja svojih odclaniti? Hoce li u vecnost otici samo los glas o meni, da li cu biti brvno oka mojega? Ili ce me prepoznati u drvcetu zivota kako im se osmehujem? Drvce, nemoj da si nakraj srca, i da opet iz inata kažeš,da nisi ateista, već zlorigajući ateista. Ima u ovom svijetu mnogo nelogičnosti i nepravde, šta god mi smatrali da je uzrok, načelo, svrha itd. Ima i pogrešnih etiketa i samoetiketa. Ni mi (tj.samoetiketirani vjernici) ne znamo kako stojimo i kako se vidimo u vječnom ogledalu. Ali opet, ima Ljubav koja nas voli i kad mi jedni druge i sami sebe ne volimo, i Um u čijem smo sjećanju neizbrisivi. Opet, ne znam kako bih ovo rekla da i tebi bude prihvatljivo, malcice i umorna od prevodjenja, vjerovatno je čudno što ovo pričam, trabunjam i traćim vrijeme na forumu dok prevod (pravi,dosadni) neumoljivo čeka... Ja da sam na mjestu adm.ja bih izbrisala to ateista,ako već nema finijeg pretraživača, kategorija je pogrešna. (Ali nisam ) Интегра and drvce је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Drvce, nemoj da si nakraj srca, i da opet iz inata kažeš,da nisi ateista, već zlorigajući ateista. Ima u ovom svijetu mnogo nelogičnosti i nepravde, šta god mi smatrali da je uzrok, načelo, svrha itd. Ima i pogrešnih etiketa i samoetiketa. Ni mi (tj.samoetiketirani vjernici) ne znamo kako stojimo i kako se vidimo u vječnom ogledalu. Ali opet, ima Ljubav koja nas voli i kad mi jedni druge i sami sebe ne volimo, i Um u čijem smo sjećanju neizbrisivi. Opet, ne znam kako bih ovo rekla da i tebi bude prihvatljivo, malcice i umorna od prevodjenja, vjerovatno je čudno što ovo pričam, trabunjam i traćim vrijeme na forumu dok prevod (pravi,dosadni) neumoljivo čeka... Ja da sam na mjestu adm.ja bih izbrisala to ateista,ako već nema finijeg pretraživača, kategorija je pogrešna. (Ali nisam ) Zlorigajuci, dabome. Zabavno mi je sto neko smatra da je potrebno da mi mete etiketu i da me ne upozori (o tome nema reci u nesrecnom Pravilniku, pominju se "људи који себе сматрају неверницима (у Бога)", usmeno predanje i ziva rec su te koje sastavljaju i cepaju Pravilnike uvek bili), te da nema potrebe da mi se obrati povodom toga (zaspala/zatajila rec utehe?).Ceo koncept centralnog kategorisanja (svakako mi to nije zalepio neko iz grupe clanova, ateista ili teologa nego neko od moderatora, administratora, glavnog administratora, ne znam ni koje sve etikete postoje ) mi je naopak iz perspektive nekog ko ima vise od 10-15 godina. Neki anonimni autoritet je jednog clana prebacio iz grupe clanova u grupu ateista. OK, i sta smo time dobili? Koja je funkcija tih etiketica? Da je to potrebno adminima za neke njihove potrebe, tipa, ovaj pise budalastine, drzite ga na oku, to bi valjda bilo vidljivo samo njima. Da je pitanje izjasnjavanja o veroispovesti, mogao bih sam da to promenim, tako da nije ni to u pitanju. Na stanovistu sam da je to upozorenje u arhaicnom i vrlo zivom duhu, obazrivo citajte njegova pisanja - jer "usta bezboznika rigaju zlo". Mozda gresim, ali godinu dana mi niko od zelenoslovih i crvenoslovih nije ponudio objasnjenje... Priznajem, sklon sam i trecoj varijanti, "o cemu ovaj prica", prosto se nizu desavanja bez narocitog reda i cilja. Дијана., LISA, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Drvce, nisi zlorigajuci...(jao kako usta ne-bezboznika tek rigaju zlo) i nisi ateista (ovo su ti komplimenti, ne buni se )... i iako si metnut u podgrupu ateista, i dalje si clan... ja mislim da je to pobrkano malo po opstosti... svi smo clanovi.. samo neki teolozi, neki ateisti, a neki cak i admini... (i vidis da si u posebnoj grupi, nesto kao teolog i cak i kao admin a ti naso da se bunis, a ne samo clan, ko mi, obicna vecina) i glupo je kategorisanje... stoput dnevno predjemo svi iz jedne u drugu grupu... sto se tice sumnje, vjere i ostalog... da se ne lazemo... samo svi pravimo obrasce i sebe i drugih i svega ostalog da bismo se lakse snalazili u vanjskom svijetu... a bome i u svom svijetu... LISA, GeniusAtWork, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Будући да си атеиста, како је бити инфериоран у односу на све око себе (ако можеш мало да опишеш тај осећај инферирности и да ли ти буди пориве за убијањем)? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2014 i glupo je kategorisanje... stoput dnevno predjemo svi iz jedne u drugu grupu... sto se tice sumnje, vjere i ostalog... da se ne lazemo... samo svi pravimo obrasce i sebe i drugih i svega ostalog da bismo se lakse snalazili u vanjskom svijetu... a bome i u svom svijetu... Upravo o tome pricam! Zato to i ponavljam vec godinu dana! Da bi se onaj koji je to izveo osecao glupo. Osim ako je glup, onda nema veze. Najnormalnija stvar da cemo da "svi pravimo obrasce i sebe i drugih i svega ostalog da bismo se lakse snalazili u vanjskom svijetu... a bome i u svom svijetu" ali ja samo zlorizem po ideji da treba drugima nametnuti svoju kategorizaciju. RYLAH and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Drvce, crno ili plavo? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Будући да си атеиста, како је бити инфериоран у односу на све око себе (ако можеш мало да опишеш тај осећај инферирности и да ли ти буди пориве за убијањем)? Destruktivni porivi su imanetni upadljivo inferiornijima, mi ih se ne mozemo osloboditi. KLONI ME SE! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Drvce, crno ili plavo? Uvek! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Destruktivni porivi su imanetni upadljivo inferiornijima, mi ih se ne mozemo osloboditi. KLONI ME SE! А да ли мислиш да би се ситуација променила ако би се сваки атеиста означио на неки начин, рецимо да носи капу жуте боје накриво, да ли би вам то помогло да се повежете, да оснујете комуну, тајно друштво, и онда евентуално и завладате светом? Mironosica and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2014 завладате светом? What you gonna do today Ninjie, huh?Same thing I do every day.Kick some zef raps, speak to girls, try n take over the world.Cool! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Uvek! znala sam da i ti volis plazmu, cuj mene jafu, black sabbath Интегра and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Odlucio sam da malo zarumenim avatar. Zene ofarbaju kosu, promene raspored namestaja u sobi, pojedu kilogram cokolade suznih obraza, a ja razdrmam ucmalost vristecim avatarom. Sto da ne? http://www.empower-yourself-with-color-psychology.com/color-red.html Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука