Jump to content

Православни календар за месец фебруар "Живе Речи Утехе" преузмите

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Нека свако ко копира календар код себе , напише овде да га је преузео. Такође, изволите обавестити ваше пријатеље да овде могу да преузму православни календар за сваки месец.

Подели на овим сајтовима

???? ????? ?? ?????? ???????? ??? ???? , ?????? ???? ?? ?? ?? ???????. ??????, ???????? ?????????? ???? ????????? ?? ???? ???? ?? ??????? ??????????? ???????? ?? ????? ?????.

????? ????, ?? ??? ?????? ??? ??????, ????? ?? ?? ?? ???? ?????????? ? ?? ?????? ???????  :drugarstvo:.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Наравно, при крају фебруара. наравно, другачији дизајн али иста поента :drugarstvo:

Захваљујемо се нашим сарадницима из агенције Логос који раде ове календаре за Вас.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Па само га преузми:

Десни клик миша на слику и  save as :drugarstvo:

Овај календар је за позадину на компјутеру, мада може да се користи и за друге прилике, само ја не знам за које.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

?? ?? ?? ?? ??????? ?????????? ? ????????? ??? ??? ?????? ? ???????

?????? ??????? ?????????, ? ??????? ?? ???? ??????? ???? ? ???? ??? ?????, ??????? ?? ? ?????? 14 (1) ????????.

(?????? ?????, ??. 44, ????! 5 )

Подели на овим сајтовима

Супер је календар  :drugarstvo:

Мене једино буне ови посни дани на води. Једном приликом у Цркви Отац рече да се прва и последња недеља посте на води,а овде видим другачије,па ако може неко да ми појасни малко те "техничке" ствари.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

????? ?? ????????  :drugarstvo:

???? ?????? ???? ??? ????? ???? ?? ????. ?????? ???????? ? ????? ???? ???? ?? ?? ???? ? ???????? ?????? ????? ?? ????,? ???? ????? ?????????,?? ??? ???? ???? ?? ?? ??????? ????? ?? "????????" ??????.

???? ???? ?? ?????? ? ??????? ?????? ?????? ? ????? ???? ??????????? ???? ??? ????????. ?????? ?? ??????? ? ?????? ? ?????? ????? (?????, ??? ????? ????????? ??? ????? ? ???? http://www.vidovdan.org/arhiva/print1203.html ), ??. ?????? ??????? ? ??? ??????? ?????.

???? ????? ?? ?? ??????? ????? ????? ?? ???? (??? ?????? ? ?????? ???? ?? ????????? ?? ???). ??????? ???????? ???????? ???? ?? ????????? ?? ???? (?? ????? ??? ?? ????? ????? ???? ?????? ? ?????). ?????, ??????? ?? ?????????? ??????? ?????? ? ?????? ?? ????, ??? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ???? ???? ?? ????? ?????????. ?????? ?????? ???? ?? ????? ?? ???? ????? ?????? ?????? (??? ???? ??????).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...