Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Ово је велики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 и мали Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Нека свако ко копира календар код себе , напише овде да га је преузео. Такође, изволите обавестити ваше пријатеље да овде могу да преузму православни календар за сваки месец. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ???? ????? ?? ?????? ???????? ??? ???? , ?????? ???? ?? ?? ?? ???????. ??????, ???????? ?????????? ???? ????????? ?? ???? ???? ?? ??????? ??????????? ???????? ?? ????? ?????. ????? ????, ?? ??? ?????? ??? ??????, ????? ?? ?? ?? ???? ?????????? ? ?? ?????? ??????? . Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Наравно, при крају фебруара. наравно, другачији дизајн али иста поента Захваљујемо се нашим сарадницима из агенције Логос који раде ове календаре за Вас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Prelep je!Svaka cast,brale! Nemam stampac,pa ga necu kopirati,jos uvek.Ali cu svracati ovde da ga gledam,za sad. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Да ли ће се Сретење празновати у понедељак или дан раније у недељу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Па само га преузми: Десни клик миша на слику и save as Овај календар је за позадину на компјутеру, мада може да се користи и за друге прилике, само ја не знам за које. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ?? ?? ?? ?? ??????? ?????????? ? ????????? ??? ??? ?????? ? ??????? ?????? ??????? ?????????, ? ??????? ?? ???? ??????? ???? ? ???? ??? ?????, ??????? ?? ? ?????? 14 (1) ????????.(?????? ?????, ??. 44, ????! 5 ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 E,hvala na informaciji za Sretenje!Nisam imala pojma.A koliko sam glupa,nije mi ni palo na um da pitam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Brale,ja bih ga odstampala i zalepila na zid.Ipak,mi zid radi konstantno,a kompjuter ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Супер је календар Мене једино буне ови посни дани на води. Једном приликом у Цркви Отац рече да се прва и последња недеља посте на води,а овде видим другачије,па ако може неко да ми појасни малко те "техничке" ствари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ????? ?? ???????? ???? ?????? ???? ??? ????? ???? ?? ????. ?????? ???????? ? ????? ???? ???? ?? ?? ???? ? ???????? ?????? ????? ?? ????,? ???? ????? ?????????,?? ??? ???? ???? ?? ?? ??????? ????? ?? "????????" ??????. ???? ???? ?? ?????? ? ??????? ?????? ?????? ? ????? ???? ??????????? ???? ??? ????????. ?????? ?? ??????? ? ?????? ? ?????? ????? (?????, ??? ????? ????????? ??? ????? ? ???? http://www.vidovdan.org/arhiva/print1203.html ), ??. ?????? ??????? ? ??? ??????? ?????.???? ????? ?? ?? ??????? ????? ????? ?? ???? (??? ?????? ? ?????? ???? ?? ????????? ?? ???). ??????? ???????? ???????? ???? ?? ????????? ?? ???? (?? ????? ??? ?? ????? ????? ???? ?????? ? ?????). ?????, ??????? ?? ?????????? ??????? ?????? ? ?????? ?? ????, ??? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ???? ???? ?? ????? ?????????. ?????? ?????? ???? ?? ????? ?? ???? ????? ?????? ?????? (??? ???? ??????). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Brale,ja bih ga odstampala i zalepila na zid.Ipak,mi zid radi konstantno,a kompjuter ne. :cheesy2: 319.gif klapklap klapklap У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ирина Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Хвала! Имала сам сличан календар за 2008, скинут однекуд с интернета. За прошлу годину нисам нашла, па ме је овај баш обрадовао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука