Crveni Baron Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Zato nas i ima tako malo, par miliona, prešišali nas i šiptari u prirodnoj albaniji (Albanija, Kosove, zapadna Makedonija, jugo istočna Crna Gora) sada ih je već više od 7 miliona. A nas je samo od prošlog popisa 380 000 manje A po najnovijim podacima o odlasku stanovništa iz zemlje, stvari su mnogo gore, a posebno uzimajući činjenicu da je medju populacijom koja napušta zemlju, 90% mladih. Mi imakmo budućnost...da, kako da ne. Zato nas samo EU može spasiti Nista se ti ne sekiraj, preziveli smo mi sve posasti na Balkanu od ledenog doba od pre 25000 godina do danas ... jos cemo toliko poziveti , ne brini, neunistivi smo i nepobedivi ... Ne treba nam EU za tprezivljavanje a Albancima dzaba i 70 miliona da ih ima sa nama nece izaci nikada na kraj ni uz pomoc one milijrde iz NATO drzava ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Hahahah A u stvari dodje mi da plačem. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nas Srba u Srbiji ima 65% , uzmi to u obzir. Skoro trećina su manjinske zajednice, od kojih je jedna veća, a to su Albanci. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nas Srba u Srbiji ima 65% , uzmi to u obzir. Skoro trećina su manjinske zajednice, od kojih je jedna veća, a to su Albanci. Racunaj ti i Srbe preko Drine, to je jedna drzava ... Samo bi oni bili dovoljni da oduvaju Albance sve do iza Ankare kada budu krenuli ...Ali komplet Albance, ne samo kosovometohijske doseljenike iz Albanije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nije deo teme, ali naveo si me, pa dodajem, jel sve ima veze sa Turskom koja se širi...a mi se skupljamo.. Godišnje gubimo 30.000 stanovnikaIzvor: RTS Beograd -- Zbog negativnog prirodnog priraštaja Srbija svake godine izgubi 30.000 stanovnika. Da bi se zaustavio ovaj trend, žene bi trebalo da rađaju po četiri deteta. Prosečan muškarac u Srbiji postaje otac u 33. godini dok žene svoje prvo dete rađaju sa 27 i po godina. Kada završi sa osnivanjem porodice, majka ima blizu 29 godina. Mali broj dece i odlaganje stvaranja potomstva stručnjaci objašnjavaju lošom socijalnom politikom države, dugim školovanjem, borbom za radna mesta, ali i izbegavanjem obaveza mladih.Od 2000. Srbija je samo na osnovu prirodnog kretanja stanovništva, izgubila više od 402.000 stanovnika. U prethodnoj godini u 1.500 naselja nije rođeno nijedno dete ! http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=04&dd=01&nav_category=12&nav_id=831494 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nista se ne sekiraj,sve to se nadoknadi u 5 godina ....Za 25 godina bi mogli da dupliramo broj kada bi "zapeli" ... to sa demografijom je obicna budalastina ... kao i sa globalnim otopljenjem .. Srbi nece izumreti do sudnjega dana budi siguran ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Racunaj ti i Srbe preko Drine, to je jedna drzava ... Samo bi oni bili dovoljni da oduvaju Albance sve do iza Ankare kada budu krenuli ...Ali komplet Albance, ne samo kosovometohijske doseljenike iz Albanije ... Ne teraj me da spominjem sramotu preko Drine, u RS sprovedeno istraživanje, da li ste za nezavisnu RS ili zajednicu RS i Srbije, samo 20 odsto je za zajednicu sa Srbijom bilo ! Dalje da ne pričam. Ne smeš na taj način govoriti o bilo kakvom proterivanju bilo koga a posebno ne Albanaca, oni su naši, žive u Srbiji i naši su gradjani podjednako nam dragi kao i sve ostale nacionalne manjine, ovo je multietnička i multikonfesionalna država, ma šta ti rekao. U njoj može da živi svako ko poželi, s obzirom da država i nema restriktivne zakone koji bi to zabranili, dakle može sve. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nista se ne sekiraj, to se nadoknadi u 5 godina .... Daj sad se već sprdaš, ko može da popravi u 5 godina nešto što se nije radilo sto godina, budi bre ozbiljan. NIsu to smešne stvari, budućnost nije dobra. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ne teraj me da spominjem sramotu preko Drine, u RS sprovedeno istraživanje, da li ste za nezavisnu RS ili zajednicu RS i Srbije, samo 20 odsto je za zajednicu sa Srbijom bilo ! Dalje da ne pričam. Ne smeš na taj način govoriti o bilo kakvom proterivanju bilo koga a posebno ne Albanaca, oni su naši, žive u Srbiji i naši su gradjani podjednako nam dragi kao i sve ostale nacionalne manjine, ovo je multietnička i multikonfesionalna država, ma šta ti rekao. U njoj može da živi svako ko poželi, s obzirom da država i nema restriktivne zakone koji bi to zabranili, dakle može sve. Ja sam jasno rekao kosovometohijske doserljenike, a albanci u Albaniji nisu nasi gradjani tako da mogu da imam pretenzija prema Skadru na Bojani ... A Srbi iz RS i ne trebaju u zajednicu sa Srbijom dok se sa ove strane drine ljudi ne opamete ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nećemo izumreti ali biće nas sve manje. Do 2050. , 3 miliona, u Srbiji je sada oko 6 miliona Srba. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Daj sad se već sprdaš, ko može da popravi u 5 godina nešto što se nije radilo sto godina, budi bre ozbiljan. NIsu to smešne stvari, budućnost nije dobra. Prika, Libija je triu puta povecaka bnroj stanovnika za nekih 35-40 godina ... Nista se ne sekiraj ti za Srbe, buducnost je sjajna ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nećemo izumreti ali biće nas sve manje. Do 2050. , 3 miliona, u Srbiji je sada oko 6 miliona Srba. Dzaba se nadas .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ja sam jasno rekao kosovometohijske doserljenike, a albanci u Albaniji nisu nasi gradjani tako da mogu da imam pretenzija prema Skadru na Bojani ... A Srbi iz RS i ne trebaju u zajednicu sa Srbijom dok se sa ove strane drine ljudi ne opamete ... Jasno da mislim na naše Albance, u Srbiji, tj. vecinom na Kosovu i jugu centralne Srbije. Nisam spominjao Albaniju. Sem veliku Albaniju, rekao sam da su nas otprilike prešišali mozda vec sada na Balkanu kada se zbroje, pa makar uracunali Srbe iz RS, više je Albanaca. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Dzaba se nadas .... Bože kakve su to reči, to su pokazala istraživanja, u kojima se u obzir uzelo "ako ostane ovakvo stanje kakvo jeste", dakle ako se popravi, a to uvek može, onda će i biti bolje. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Jasno da mislim na naše Albance, u Srbiji, tj. vecinom na Kosovu i jugu centralne Srbije. Nisam spominjao Albaniju. Sem veliku Albaniju, rekao sam da su nas otprilike prešišali mozda vec sada, pa makar uracunali Srbe iz RS, više je Albanaca. Pa da bio bila donekle izjednacena borba albanaca bi trebalo da bude oko 300 miliona da bi mogli da nam se suprotstave i da se nadaju necemu ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука