Crveni Baron Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Ja sam iz ukrajinske krize naucio da je Krim u Rusiji a posteno da kazem i gde je Sevastopolj ... ranije da me neko potao lupio bih da je negde u Rusiji ... Medjutim sada bi taj odgovor bio tacan ... Sto ce reci , u svakom zlu ima i nesto dobro ... RYLAH and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Ово што ти радиш је манипулација и пребацивање тежишта са главног на споредно...ЕУ и САД су финансирале, логистички подржале, политички оправдале и заштитиле неонацистичку, ултрадеснићарску и русофобску олош коју су довели на власт у својој тежњи да буду на самој граници Русије...како то теби није јасно. за Бога милога? Ja ne znam kako tebi nije jasno da preuvelicavas to da su svi tamo ultradesnicari, sto jednostavno nije tacno. Vecina nije ultradesnicarska. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Па научила ме томе да су САД и ЕУ малчице слабији него што се мислило, а и да су исто тако мало више лицемерни него што сам претпостављао, поготово САД. Самим тим то је доказ да је Запад уствари само једна илузија моћи. Имају они свакако моћи, али сматрам да је увеличавају лажима и медијском манипулацијом. Ево рецимо Обама изјавио да је Косово имало референдум, што је одвала над одвалама, али одвала која се намерно пласирала како би се заварао народ. Па они Американци не знају ни где Србија, ни где Косово, ни где је Крим, а камоли да ли је било ту референдума ако знају и шта је то. Што се тиче Украјине, ту нема шта да се прича. Владу и парламент им држе фашисти, не већина, али има их, док ЕУ и САД то подржавају и вероватно су плаћали демонстранте да врше побуну у Кијеву. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Ja ne znam kako tebi nije jasno da preuvelicavas to da su svi tamo ultradesnicari, sto jednostavno nije tacno. Vecina nije ultradesnicarska. Власт је насилно промењена захваљујући плаћеним политичким експозитурама запада патолошки опседнутим русофобијом (Тимошенко чак позива на рат против Русије и убиство Путина), наоружаним ултрадесничарима и декларисаним неонацистима, и ти исти су и дошли на власт у Украјини...сви су они исти у суштини јер гледано из геополитичке перспкетиве имају исти циљ као и ЕУ и САД када је Русија у питању и тако учествују у нарушавању геополитичког баланса у свету које би само донело још већу несрећу државама и народима од стране већ несносно острвљених и болесно незаситих паразита у виду ЕУ-е и САД-а , тако да... можеш до сутра тврдоглаво негирати ту истину, али то неће променити чињеницу која само изгледа теби и, претпостављам још четворици, петорици на овом форуму, није позната. Deja Vu, Volim_Sina_Bozjeg and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Самим тим то је доказ да је Запад уствари само једна илузија моћи. Имају они свакако моћи, али сматрам да је увеличавају лажима и медијском манипулацијом. Браво. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Hitler je (svidelo se to nama ili ne) bio legitimno na vlasti. Ono sto je on uradio - prodao dobru pricu siromasnom narodu (dobro ga lagao) A konkretna laz je bila - Siromasni ste zbog jevreja i njihovih zli banaka. (podsecali te na neciju politicku pricu? Ko krivi banke za siromastvo u Srbiji? ) Не... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Rambo, Roki ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 А што се тиче Хитлера, он јесте дошао демократским путем на власт, изборима. Е сад да ли је ту нешто мувао, поткупио гласове, не знамо, можда јесте а можда и није. Оно што је битно јесте да је Хитлер убдеио сиромашни народ да гласају за њега и обећао им бољу будућност искористивши њихово бедно стање. Кривио је Јевреје за то, али узрок сиромаштва Немачке лежи 1) Први светски рат 2) Велика економска криза 1929. Тад је у Америци први пут чини ми се држава интервенисала, јер до тад није могла јер је либерализам заснован на слободном тржишту, а како је он колабирао неко је морао да покрене производњу како народ не би остао гладан. На сличан начин је Хитлер радио у Немачкој. Зато и Немцима онолика армија, а иначе нисмо смели ни да је имају онолико, ратна одштета им је била огромна за Први св. рат. Он је покренуп производњу тако што је запослио људе да праве оружје, тенкове, авионе. Мада, верујем да ту има и неких других руку, да су ту неке банке интервенисале, али то улази у теорије завера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Ma hitler je dosao na vlast legalno ali je nelegalno uveo diktaturu ... Da je on redovno odrzavao izbore ne bi usli oni u rat i da je legalno u parlamentu, postujuci zakone i ustav, donosio zakone ne bi palili jevreje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Ma hitler je dosao na vlast legalno Није. Натерао је комунисте, под претњом даље репресије, да се одрекну својих места у Рајхстагу. Пре тога није имао већину. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Не... da.... Није. Натерао је комунисте, под претњом даље репресије, да се одрекну својих места у Рајхстагу. Пре тога није имао већину. Slao svoje strancke pulene da se tuku sa njima, organizovali proteste i kontra proteste, jedni drugina.. bilo je zezanje tamo opasno. Ali sustina njegove price jeste bila - jevereji su zli, oni pljackaju nemacki narod preko svojih banki. Odatle i legitimitet dat od strane naroda za sve one zlocine. Kada ubijas nekog ko ti je cinio zlo, to i ne gledas bas ko zlocin. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Није. Натерао је комунисте, под претњом даље репресије, да се одрекну својих места у Рајхстагу. Пре тога није имао већину. To je bilo posle paljenja Rajhstaga? Ili pre? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 To je bilo posle paljenja Rajhstaga? Ili pre? Пре. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Ali sustina njegove price jeste bila - jevereji su zli, oni pljackaju nemacki narod preko svojih banki. Odatle i legitimitet dat od strane naroda za sve one zlocine. Kada ubijas nekog ko ti je cinio zlo, to i ne gledas bas ko zlocin. а када све то подмазујеш причом да си надљудска раса онда знаш да си прсо... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 а када све то подмазујеш причом да си надљудска раса онда знаш да си прсо... Kao oblanda.... Meni je zanimljico sta je sve Himler ubacio tu.... atlatidu, tibet, antropologiju, hriscanstvo... itd... o "poligamiji" ssovaca i "farmama beba" i kradji beba sa osvojenih teritorija koje imaju "arijevske karakteristike" ... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука