Crveni Baron Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 I tih 28 000 je placeno, ponudi adminima deset dolare plati im promociju i dogurace do 60 000 no problem. A zasto meni nisu jos legle pare na racun a lajkov'o sam grupu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 A zasto meni nisu jos legle pare na racun a lajkov'o sam grupu? Kakve pare, o cemu pricas kralju? Zaposli se u klik farmi, placaju 1 dolar na 1000 lajkova. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 meni se ova gurpa najvise svidja: https://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B4-%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%83%D0%B2%D1%98%D0%B5%D0%BA-%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0/1410330665896238 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Kakve pare, o cemu pricas kralju? Zaposli se u klik farmi, placaju 1 dolar na 1000 lajkova. Znaci i tebe je HAARP ozracio ... vidis zavere na sve strane .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Znaci i tebe je HAARP ozracio ... vidis zavere na sve strane .... hahaha. jok, nikakva zavera, legit lajkovi, svi koriste Znam jer drzim fb page. evo mozes i moj da lajkujes https://www.facebook.com/pages/Dogo-Argentino-Srbija-Serbia/207356489449521 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 28.600 .... Hajde do vecere preko 30.000 https://www.facebook.com/pages/ФБ-Референдум-Путине-прикључи-и-Србију/1404230209839807 Lajkovala braco i pozvala neke prijatelje R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 hahaha. jok, nikakva zavera, legit lajkovi, svi koriste Znam jer drzim fb page. evo mozes i moj da lajkujes https://www.facebook.com/pages/Dogo-Argentino-Srbija-Serbia/207356489449521 Ako ces da platis 10 evrica 'ocu... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Ako ces da platis 10 evrica 'ocu... Skup si oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Hahaha lajkovala i vise ne mogu se ulogujem Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Hahaha lajkovala i vise ne mogu se ulogujem Banovali te amerikanci Crnokosa and Trifke је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Март 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2014 30.000 ljudi je negde zagubilo mozak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 ФЈОДОР МИХАЈЛОВИЧ ДОСТОЈЕВСКИ: О СРБИМА “Нас Русе са Словенима не треба ништа да разједињује. Постоје две Србије: Србија горњих слојева – ватрена и неискусна, која још није живела и стварала, али већ са партијама и са интригама које понекад достижу такве размере каквих нема ни код већ политички развијених и већих нација. Упоредо са том Србијом постоји и - Србија народна, која баш Русе сматра својим спасиоцима и браћом, а руског цара својим сунцем, она Србија која воли Русе и која им верује. И на крају ћу рећи: неће много времена проћи и јавиће се спасоносна реакција, јер су већина Срба ватрени патриоти. Они ће се сетити Руса који су дали живот за њихову земљу. (…) Велики руски дух ће оставити своје трагове у њиховим душама, а из руске крви која је проливена у Србији израшће и српска слава. И Срби ће се уверити да је руска помоћ била несебична и да Руси, гинући за Србију, нису имали намеру да је освајају.” Дијана., Manastir Bradaca, N.Petrovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Stranica presla 30 000 ... https://www.facebook.com/pages/ФБ-Референдум-Путине-прикључи-и-Србију/1404230209839807?ref=stream Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Србија народна, која баш Русе сматра својим спасиоцима и браћом, а руског цара својим сунцем, она Србија која воли Русе и која им верује. samo,Rusija trenutno nije carevina.. Млађони, Crveni Baron, Филозоф and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 samo,Rusija trenutno nije carevina.. Po mom misljenju samo formalno nije carevina. Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука