Пг Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Покварио ми се компјутер пре неки дан, чекам да стигне нови. У међувремену сам разговарала мало са укућанима – фини неки људи”, нашалила се пре неки дан моја виртуелна пријатељица на свом фејсбук статусу. Неки београдски кафићи ставили су на улазна врата шаљиви натпис „Немамо вај-фај, причајте једни са другима”, алудирајући на чињеницу да њихови гости више комуницирају са својим виртуелним пријатељима на некој друштвеној мрежи него што причају међусобно. Психолозима, међутим, није до шале – они упозоравају да вирус социјалног аутизма кружи међу младом генерацијом и да су „ајподи”, „ајфони” и смарт телефони прекинули њихов контакт са реалношћу. http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Nemamo-vaj-faj-pricajte-jedni-s-drugima.sr.html Драган Јашић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Сад нешто размишљам. Кад сам био клинац од све ове модерне технологије за дозивање која постоји имао сам једино фиксни телефон, који је био привилегија, тј. користио се само ако је нешто хитно. И никад, али баш никад није био проблем да се нађем са друштвом. Скокнем до њих кући. Некад их нађем, некад сачекам. Ако није кући знало се гдје могу бити. То је све 5 до 10 минута посла. А сад се, уз све могуће паметне телефоне, фејсдрук и вајбере, не можемо саставити. На Морачу и Зету смо ишли по највећем сунцу, без икаквих проблема, а треба нам добрих 40-ак минута, а сад кад имамо сви кола не можемо да се одвучемо до тамо него нам је мука, а не треба нам више од 5 минута. Не мислим да нам је техника непотребна, напротив. Али, пошто не умијемо да је користимо да она нама буде на корист ту смо гдје јесмо. Дуња and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 На Морачу и Зету смо ишли по највећем сунцу, без икаквих проблема, а треба нам добрих 40-ак минута, а сад кад имамо сви кола не можемо да се одвучемо до тамо него нам је мука, а не треба нам више од 5 минута. Не мислим да нам је техника непотребна, напротив. Али, пошто не умијемо да је користимо да она нама буде на корист ту смо гдје јесмо. Mислиш по највећем жаропеку? На момишићку? јеси скакао са Баљине? а са кућица? П.С. Баш волим што постоји све ово од технике.. кад ме смори, ја угасим и кад се ужелим опет на нету.. "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Mислиш по највећем жаропеку? На момишићку? јеси скакао са Баљине? а са кућица? П.С. Баш волим што постоји све ово од технике.. кад ме смори, ја угасим и кад се ужелим опет на нету.. И то босија ногу. Још да знаш ко стоји иза овог профила, али ћу то сачувати док се сретнемо у граду. Или на Литургији. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 И то босија ногу. Још да знаш ко стоји иза овог профила, али ћу то сачувати док се сретнемо у граду. Или на Литургији. не умијем да ти РЕЧЕМ зашто, ал нешто сам сигуран да је Лука? ал пази кад не умијем да ти објасним зашто то мислим, а знаш и сам колико људи знам који би могли да БИДНУ... "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука