kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Pobuna protiv komunistickog ustava je samo za ponos i diku. a kadijević i jović su poznati revolucionari u borbi protiv komunističkog ustava, šta ubacuješ šuplje komentare Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Гледам ово што написах и не могу да верујем какву смо хорор-причу ми живели... Као да је ружан сан... "Извршили уставне обавезе"... А постоје ли неке "моралне обавезе", "здрав разум" и тако то? Јовић и Кадијевић су били Слобине женске, радили су шта им је газда говорио. А нису криви "Срби", него конкретни људи са именом и презименом. Који и нису себе сматрали нешто превише Србима док им није затребало. И ти људи су имали "полуге" за све то што су радили. Само нису имали мозак. za to su bili plaćeni, to im je bila dužnost, što se tiče moralnih obaveza još i više.... ali sve što ja želim da kažem rekao ti je walter sta je bio slobo, sve ovo ddrugo kao da slušam mesića na HTV-u potpuno indentično Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Њихов посао био је да прво не буду Милошевићеве курве, а друго да одрже мир и спрече крвопролиће. Да су имали мозак и лоптице... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Људи се овде заносе Путином, а Путин је у Русији ко код нас БоТа што је био во времја своје...обичан манекен Manastir Bradaca and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2014 mene istine ne bole, mene istine oplemenjavaju, nisam ja samoživ Pa malopre rece da te vredjaju... Skoncentrisi se пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Дај мајке ти.. па бар си мого да ме цитираш и покажеш где то помињем. Не занчи пријатељу мој ако кажеш да је Запад разбио Југославију да си рекао да је ''запад вековни непријатељ Србије'' Мислим свака ти част на таквом резону, али то нема благе везе. Милошевић је искориштен као оправдање за разбијање СФРЈ и то у највулгарнијем облику. Признањем Хрватске и Босне и Херцеговине од стране Немачке пре свих са Запада, потписана је смртна пресуда стотинама хиљада обичних људи са ових простора. Наравно , пре свега Срба.. Само сачекај за коју недељу а можда и пре видеће се шта ће Вучић и ''екипа'' да раде на конто Републике Српске. То ће бити то ''његово'' чувено ''мењање свести'' Србима које нас једино спречава да будемо део просвећене европске породице .. Ja ne sporim da je zapad imao udela u raspadu jugoslavije, ali ta prica o tome da je "zapad razbio Jugoslaviju" je po meni apsolutno sklanjanje odgovornosti sa "Jugoslovena" na zapad. Jugoslaviju je razbila borba za vlast izmedju Komunjara i komunisticka ekonomija koja je propala i zaglavila veliki dug i korupciju. Zapad je tu samo pomogao. Reci da je zapad razbio jugoslaviju je podjednako kao kriviti neku devojku jer je neki momak posle raskida pao u depresiju. Odgovornost i krivica su iskljucivo na njemu, ona je tu samo "doprinela". a kadijević i jović su poznati revolucionari u borbi protiv komunističkog ustava, šta ubacuješ šuplje komentare Nista ne radim sto ti nisi radio do sada. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Људи се овде заносе Путином, а Путин је у Русији ко код нас БоТа што је био во времја своје...обичан манекен Па и њихова другарица Обамби је манекенка... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Na osnovu cega? Zapad je tretirao KLA kao teroriste sve do 99-te. Ne vidim zasto ti (vam) je to toliko neverovatno. На основу укупног понашања западних држава од 99. до данас у вези са КиМ. Могли су они да их третирају како год желе, 99. су им пружали војну подршку док су они убијали наше војнике, а од тада до данас они немају проблем са Тачијем, Харадинајем и осталим кољачима, толеришу све злочине па чак и оне непојмљиво монструозне као што је жута кућа, дозволили су 17. март, за који нико није одговарао, ништа нису урадили по питању несталих Срба, и могу да набарајам до сутра... Толика количина безочне неправедност ми говори да је Западу у интересу да КиМ буде шиптарско. Trifke, kordun, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Људи се овде заносе Путином, а Путин је у Русији ко код нас БоТа што је био во времја своје...обичан манекен Ijuuu ko je ovde ljubomoran??? R.Žiskar, Trifke, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Pa malopre rece da te vredjaju... Skoncentrisi se opet troluješ, ajde napiši nešto konnstruktivno , pokušaj da nikom ne kontriraš i nikog ne podbadaš mogao bi ti to sigurno.... nisi ti nikakva referenca po kojoj mi ostali treba da utvrđujemo istinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Њихов посао био је да прво не буду Милошевићеве курве, а друго да одрже мир и спрече крвопролиће. Да су имали мозак и лоптице... brate ja tebi zavidim, ja kad napišem riječ kurva u figurativnom smislu odma skače makar rakić milutin sa sabljom i interveniše, prvo me masira na privatne poruke pa se onda potipiše u mom komentaru , sad vidim ispod tvog komentara je ostavio amin, znači vidio je sve al ima dvostruke standarde mislim nemoj misliti da je ovo na tvoj račun kao čovijeka, jok, nego ja sam buntovnik a ti si vlast , nemoj zamijeriti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Ijuuu ko je ovde ljubomoran??? i ja ne vjerujem šta se dešava Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 .. Толика количина безочне неправедност ми говори да је Западу у интересу да КиМ буде шиптарско. A ne govori ti mozda da su hteli bazu na kim, nebitno ko im da.. sto Milosevic nije hteo, siptari su hteli.. dakle siptari wins. Inace ako mislis da branim ameriku za nesto sto je uradila, silno gresis. SAmo hocu da uputim na cinjenicu da je Sloba mogao sve to pametnije da odigra i da se pola ovih svari ne bi desilo. Zato je na njemu najveca odgovornost. Ako stvarno mislis da je amerika imala svoj cilj da kosovo bude siptarsko, bez obzira kako se sloba postavio prema americi... mislim da silno gresis. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Tолика количина безочне неправедност ми говори да је Западу у интересу да КиМ буде шиптарско. Ma jok, brate, hteli su bazu i to je to. Ovo dolazi naknadno. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2014 opet troluješ, ajde napiši nešto konnstruktivno , pokušaj da nikom ne kontriraš i nikog ne podbadaš mogao bi ti to sigurno.... nisi ti nikakva referenca po kojoj mi ostali treba da utvrđujemo istinu Svasta... to li si od Bilbije naucio da napadas kad se osetis ugrozenim? Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука