kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 a šta je zapad radio, dolijevao ulje na vatru, prvo cijela tzv međunarodna zajednica je nudila pare onim republikama koje nisu ni htjele da idu iz jugoslavije, crnoj gori su neke milijarde obećavali i onaj bulatović pristao pa kad se vratio u beograd tamo su mu otvorene oči, dakle zapad je direktno od samog starta radio protiv suvereniteta jugoslavije kršeći međunarodno pravo i međunarodne ugovore, u početk uje to radio iza zavjese a kasnije se čak i vojno mješao da slučajno srbi ne izvuku pobjedu, jer onda bi efekat rušenja jugoslavije bio minimalan posto su srbi i bili ogromna većian u toj jugoslaviji kojoj su hrvati tepali sa srboslavija 50 godina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 i onda 30 godina poslje ovdje na forumu slušamo priče kako smo mi srbi otjerali sve od sebe, kako smo krivi, kako je jedan čovijek prevario 24 miliona svojih sugrađana ma daj, to već prelazi u bezobrazluk, ima nas ovdije koji smo prošli pakao u tom ratu, pa malo treba paziti sa teorijama pošto vređaju ponekad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Imao bih jos jedno pitanje za liberale ... Da li se na Krimu radi o "Putinovoj politici" ili i ona boranija koja je glasala na referendumu ima glavu i razmislja sa njom ili je samo u telepatskoj vezi sa Putiniom pa slepo, bez upotrebe svoje sive mase, izvrsavca naredjenja koje im KGB-ovac "emituje" .... Pa oni figuriraju kao radio prijemnici ... Jel imas neko smisleno pitanje za libelare, posto ovo pitanje ich nema smisla. Брате, то су историјске чињенице. Хрвати и Словенци су дошли на ванредни конгрес СКЈ да се договоре са Милошевићем око децентрализације СФРЈ и веће самосталности република. Тиме би вероватно била сачувана некаква заједница, мир, животи... Он је то одбио јер се надао да буде нови Тито и задржи добар део територија. Да је прихватио договор рата не би било јер нико не би имао потребе да ратује. Upravo i onda je to i onda kada je zapad video da ne moze sa njim... on je krenuo protiv njega, on je pricao da je to protiv nas da bi nas imao uz sebe, jer bi ga mi sutnili odavno. I dan danas vidimo posledice te propagande kod onih koji su je prihvatili. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Препричаваш анегдоте... Ја сам те догађаје пратио уживо, плус сам у то време био у ЈНА и одлично знам ко је командовао. До лета 1991-е Словенци и Хрвати су сви редом побегли и остали су само Срби и по неко од мањина које живе у Србији. Официри су били 100% за Милошевића, не зато што су били Срби, него зато што су били комунисти, а он им је "бранио Југославију". Био сам у некој "посебној" јединици и крајем јуна 1991-е добили смо бојеву муницију и наређење да Словенију сравнимо са земљом. Потрпали су нас у аутобусе и кренули смо на аеродром, али је на капији неки потпуковник истрчао испред аутобуса и вратио нас. Пет дана смо спавали у униформи, са све наоружањем и муницијом и чекали шта ће дебил да одлучи. После сам сазнао да су му запретили странци и да су нас зато вратили, па је после пар дана одустао. Имао је потпуну контролу над ЈНА. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2014 i onda 30 godina poslje ovdje na forumu slušamo priče kako smo mi srbi otjerali sve od sebe, kako smo krivi, kako je jedan čovijek prevario 24 miliona svojih sugrađana ma daj, to već prelazi u bezobrazluk, ima nas ovdije koji smo prošli pakao u tom ratu, pa malo treba paziti sa teorijama pošto vređaju ponekad Istina cesto boli a ponekad i vredja... Zagrizi i trpi... Sta ces... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Уау .. теби се чини да овде има дозе хумора? Интелигенције, креативности? Ко то каже ..? Мислим коме је упућен тај твој геронтолошки смисао за хумор? Бар на овом форуму је таквих ''персона'' минималан број. Зато ту излизану саркастичност иди продај на неком пинковом форуму ако има таквих, новинар.де и слично .. Jesi se iznervirao? Jesi. Post uspeo, nema na cemu B-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Препричаваш анегдоте... Ја сам те догађаје пратио уживо, плус сам у то време био у ЈНА и одлично знам ко је командовао. До лета 1991-е Словенци и Хрвати су сви редом побегли и остали су само Срби и по неко од мањина које живе у Србији. Официри су били 100% за Милошевића, не зато што су били Срби, него зато што су били комунисти, а он им је "бранио Југославију". Био сам у некој "посебној" јединици и крајем јуна 1991-е добили смо бојеву муницију и наређење да Словенију сравнимо са земљом. Потрпали су нас у аутобусе и кренули смо на аеродром, али је на капији неки потпуковник истрчао испред аутобуса и вратио нас. Пет дана смо спавали у униформи, са све наоружањем и муницијом и чекали шта ће дебил да одлучи. После сам сазнао да су му запретили странци и да су нас зато вратили, па је после пар дана одустао. Имао је потпуну контролу над ЈНА. ja ih nisam pratio uživo no sam bio mrtav oživio sam tu da morem pisati na forumu. ti si se sada prebacio teleportom direkt na ljeto 1991 kad je rat već bio u toku i onda govoriš šta? da su srbi imali komandu nad jna, ne nisu imali su maltežani, gdje si ti otišao brate sa one sjednice direkt u rat pa praviš analogije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Istina cesto boli a ponekad i vredja... Zagrizi i trpi... Sta ces... mene istine ne bole, mene istine oplemenjavaju, nisam ja samoživ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Покушавам да ти објасним директну везу те две ствари. Милошевић је све то знао и на 14. конгресу се определио да реши ситуацију силом уместо договором. Мислио је да ће моћи Словенију да прегази и тиме заплаши остале. Јер да нас нису вратили тог дана Словенија би била равница сад. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Jesi se iznervirao? Jesi. Post uspeo, nema na cemu B-) Nisam.. a ovo $to pripovijeda$ je samo dokaz one moje price o kretivnosti i inteligentnosti prezentovanog ti "humora" .. Ne nervira me tudja ... pamet .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Покушавам да ти објасним директну везу те две ствари. Милошевић је све то знао и на 14. конгресу се определио да реши ситуацију силом уместо договором. Мислио је да ће моћи Словенију да прегази и тиме заплаши остале. Јер да нас нису вратили тог дана Словенија би била равница сад. za to je odgovoran jović i kadijević jer nisu izvrsili svoje ustavne obaveze za to bi trebali da su u tamnici do kraja života, milošević je tu bio predstavnik republike srbije i nista drugo od toga, nije on imao poluge za tako nesto, ali mu svi stavljaju te poluge u ruke jer srbi moraju biti krivi, ko drugi neg predsjednik srbije Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 za to je odgovoran jović i kadijević jer nisu izvrsili svoje ustavne obaveze za to bi trebali da su u tamnici do kraja života, milošević je tu bio predstavnik republike srbije i nista drugo od toga, nije on imao poluge za tako nesto, ali mu svi stavljaju te poluge u ruke jer srbi moraju biti krivi, ko drugi neg predsjednik srbije Pobuna protiv komunistickog ustava je samo za ponos i diku. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Bio je, samo sto nije shvatio da to sto im je drago nije zbog njegovih lepih ociju, vec sto je radio u njihovom interesu. Kada je prestao da radi u njihovom interesu (i krenuo u svom) i na svoju ruku, tada je to prestao da bude. Ali ostatak tvog razmisljanja je po meni klasichna "zapad je vekovni nepriajtelj Srbije" propaganda. U Srbiji se dugo vremena stvara velika antizapadna propaganda i svaki sukob Srbije i Zapada se fokusira vise nego svaka saradnja. Saradnje moze biti, i to u obostranu korist - samo ako to hocemo. Дај мајке ти.. па бар си мого да ме цитираш и покажеш где то помињем. Не занчи пријатељу мој ако кажеш да је Запад разбио Југославију да си рекао да је ''запад вековни непријатељ Србије'' Мислим свака ти част на таквом резону, али то нема благе везе. Милошевић је искориштен као оправдање за разбијање СФРЈ и то у највулгарнијем облику. Признањем Хрватске и Босне и Херцеговине од стране Немачке пре свих са Запада, потписана је смртна пресуда стотинама хиљада обичних људи са ових простора. Наравно , пре свега Срба.. Само сачекај за коју недељу а можда и пре видеће се шта ће Вучић и ''екипа'' да раде на конто Републике Српске. То ће бити то ''његово'' чувено ''мењање свести'' Србима које нас једино спречава да будемо део просвећене европске породице .. Кад не водимо своју политику, кад смо разједињени... ..кад не поштујемо ни трунку традиције.. немамо бре ни једну своју песму више.. да не идем даље .. немамо ни национални инструмент.. (глупирамо се са хармоником и трубом) .. па нама непријатељи ( који црни вековни) нису ни потребни.. Ми то сами најбоље радимо .. Поготову за ''ситну лову '' .. и еУропски гламур .. још од Краља Милана.. па и пре њега .. Orion, Дуња and kordun је реаговао/ла на ово 3 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Гледам ово што написах и не могу да верујем какву смо хорор-причу ми живели... Као да је ружан сан... za to je odgovoran jović i kadijević jer nisu izvrsili svoje ustavne obaveze za to bi trebali da su u tamnici do kraja života, milošević je tu bio predstavnik republike srbije i nista drugo od toga, nije on imao poluge za tako nesto, ali mu svi stavljaju te poluge u ruke jer srbi moraju biti krivi, ko drugi neg predsjednik srbije "Извршили уставне обавезе"... А постоје ли неке "моралне обавезе", "здрав разум" и тако то? Јовић и Кадијевић су били Слобине женске, радили су шта им је газда говорио. А нису криви "Срби", него конкретни људи са именом и презименом. Који и нису себе сматрали нешто превише Србима док им није затребало. И ти људи су имали "полуге" за све то што су радили. Само нису имали мозак. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука