Manolis Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Је л` то сад фора да свако има отворену своју тему о једном те истом догађају? Хоће ли сад кренути оне .gif поскочице? Драшко, Дуња, Ћириличар and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 I sta ako Putin prizna Kosovo? Ko te pita za stvarnost? Prihvata realnost na terenu ...valjda ste vi pro-EU i pro SAD pristelice te politike ... Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Prihvata realnost na terenu ...valjda ste vi pro-EU i pro SAD pristelice te politike ... Dobro znaci to je to, sto se Kosova tice? Zavrsili smo tu pricu po forumima? Kosovo nije vise srpsko? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Савршен пример површног тумачења нечије изјаве! Као у лошим новинама. "Jednoglasno proglašenje nezavisnosti Kosova je bilo legitimno sa stanovišta međunarodnog prava i Međunarodnog suda pravde i isto pravilo važi i za Krim", dodao je on. није исто са: "Отцепљење Косова је легитимно." Значи, међународно право и Међународни суд правде се мењају онако како одговара НАТО-у и европској унији. Ако је са њиховог становишта Косово легитимно отцепљено, онда је и Крим легитимно постао независан. А у реалности, Косово није легитимно отцепљено, али је Крим легитимно постао независан, јер ситуација Косова и Крима није иста! Када ћете коначно постати имуни на америчку и еу пропаганду ??! facenew22222222 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 I jedan vrlo solidan komentar sa linka, za vas koji namerno zmurite na cinjenice: "@eeee:bas suprotno. putin zeli maksimalno da istice kako ce nasilno odcepljenje kosova da obije zapadu o glavu, bez naravno da ga sama Rusija prizna. najcistiji oblik mindf*ck-a do sada vidjen u politici.(dalmatinac, 18. mart 2014 12:59)" Srdjan, Пг, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 I jedan vrlo solidan komentar sa linka, za vas koji namerno zmurite na cinjenice: "@eeee: bas suprotno. putin zeli maksimalno da istice kako ce nasilno odcepljenje kosova da obije zapadu o glavu, bez naravno da ga sama Rusija prizna. najcistiji oblik mindf*ck-a do sada vidjen u politici. (dalmatinac, 18. mart 2014 12:59)" Не жмуре, него покварена сорта. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Obi, dzaba sad sve... meni je mnogo merak i milo zbog rusofila i putinoljubaca... Napunise glavu svima kolko Putin Srbiju voli do imbecilnosti dok smo mi racionalni govorili da je ta ljubav nepostojeca... i evo ispadosmo mi u pravu. Ne okreci sad, lepo muski priznajte poraz. Nemojmo sad da nudimo 1001 tumacenje Putinovih reci, to sto je Putin mislio on je to i reko. Ja nisam izgubio nista, jer nikog nisam podrzavao i forsirao u bilo cemu. A ti se vrati pa procitaj sta sam napisao - ako mi dajemo, sto bi drugi branili? To je rekao Putin sad i pre, i to ce da kaze svaki normalan u glavu bilo gde i bilo kad. Nisu nam Rusi uzeli Kosovo, nego zapad koga vi sad branite upravo u tom gazenju savesti. I tako ide zivot sirom zatvorenih ociju... Manolis, Sasa Kolbas, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 То је оно што вам чича објашњава већ годинама, али нећете да чујете - међу државама не постоје "пријатељи". Све су то насилници који бране само своје интересе и продаће те без да трепну када им се то исплати. Јесам ли вам то сто пута овде јасно и недвосмислено написао? Јесам ли писао да је Путин обично ђубре као и сви остали? Али не... Мене су због тога пљували, свакакве увреде и клевете сам претрпео, чак и претње. Ето вам сад. Не могу да кажем да не уживам. Млађони and DankaM је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 То је оно што вам чича објашњава већ годинама, али нећете да чујете - међу државама не постоје "пријатељи". Све су то насилници који бране само своје интересе и продаће те без да трепну када им се то исплати. Јесам ли вам то сто пута овде јасно и недвосмислено написао? Јесам ли писао да је Путин обично ђубре као и сви остали? Али не... Мене су због тога пљували, свакакве увреде и клевете сам претрпео, чак и претње. Ето вам сад. Не могу да кажем да не уживам. Bez uvrede, ali sad kapiram zasto te je Ivica na pojedinim temama onako ostro napadao ranije. I potpuno je u pravu... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Nisu nam Rusi uzeli Kosovo, nego zapad koga vi sad branite upravo u tom gazenju savesti. I tako ide zivot sirom zatvorenih ociju... Нису брате ни Руси ни Запад, него смо га изгубили сами зато што смо имали ретардиране психопате за вође. А поштено, имали су и велику подршку у народу... НАТО јесте Албанцима помогао на крају, али Косово је изгубљено десет година пре тога. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ја фино рекох да о Косову "брину" само онда кад треба да то прикаче Русије. А зашто се ти ниси ниједном огласио поводом небројених злочина који се дешавају на српским народом на Косову, кад већ толико бринеш о Косову? Погледај само тај срамотан наслов. Класично извлачење ријечи из контекста. Цијелога живота овако окрећете причу. ДА НИЈЕ АМЕРИКА БОМБАРДОВАЛА И ОТЕЛА НЕ БИ БИЛО ПОТРЕБЕ НИ ДА ИКО ДРУГИ ПРИЗНАЈЕ ИЛИ НЕ!!! И ОПЕТ ДА ПОНОВИМ ДА ЈЕ ОВО ИСТО РЕКАО КАД ЈЕ БИЛО ОНО У ГРУЗИЈИ, ПА ДО ДАН ДАНАС НИЈЕ ПРИЗНАО КОСОВО!!! Али, шта би ми без оваквих медија - без Путина и Шарића. Нису брате ни Руси ни Запад, него смо га изгубили сами зато што смо имали ретардиране психопате за вође. А поштено, имали су и велику подршку у народу... НАТО јесте Албанцима помогао на крају, али Косово је изгубљено десет година пре тога. А шта је било 50 година прије тога? Није историја почела са Слобом! Ко је довео Тита? Да нису савезници случајно? Је ли он забранио повратак Србима, а дозволио насељавање Албанцима? Ко је дозволио Албанцима да раде све оно што су радили од 45-те на овамо уз прећутну сагласност? Да није Слобо? Тања1, nedeljko, Sasa Kolbas and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 bas suprotno. putin zeli maksimalno da istice kako ce nasilno odcepljenje kosova da obije zapadu o glavu, bez naravno da ga sama Rusija prizna. najcistiji oblik mindf*ck-a do sada vidjen u politici. (dalmatinac, 18. mart 2014 12:59)" Odlichan komentar, tesko obijanje zapadu o glavu. Amerika bez ukrajne kao bez noge. Mislim da su im ovim rusi doneli fatalni udarac. Jeli brate, jel ti sad shvatas da podrzavas politiku koja stvarno i ozbiljno moze da naskodi kosovu? Za razliku od briselskog sporazauma, koji ne moze toliko stvarno i ozbiljno? Nisu nam Rusi uzeli Kosovo, nego zapad koga vi sad branite upravo u tom gazenju savesti. Niko nit brani zapad, niti kaze da su Rusi uzeli Kosovo, zanimljivo kako vidis ono sto hoces da vidis. Cela nasa prica ide u prilog tome da nema medju drzavama ljubavi i bratsva, kako vi to vidite vec cistog intresa. Cim je ruski inters postao znacajan oni su odbacili onaj Srpski koji su pomagali. A taj Srpski su pomagali sve dok su imali interesa da ga pomazu. Kao sto rekoh, mi ne "branimo" i zastupamo ameriku. Mi ne razmisljamo crno-belo kao vi, mi ne dajemo drzavama osobine ljudi. I to sam hiljadu puta pricao, ali vi nikako da procitate kako je napisano, vec citate "milosavljevic voli Eu i Ameriku" Milosavljevic ne voli EU vec EU po milosavljevicu bolja za Srbiju nego Rusija. MIlosavljevic razmislja o INTERESIMA SRBIJE. A ne o "medjunarodnoj pravdi" ... .. jer ni amerika niti rusija ne razmisljaju o medjunarodnoj pravdi vec o svom sopstveno spoljnopolitickom interesu. I mi to treba da pocnemo da radimo, to jest ja vec radim, al vi nesto zabadate. Ovim vam samo natrljavamo na nos da je vas pristup logici apsolutno pogresan, sto je putin ovim gestom dokazao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Dobro znaci to je to, sto se Kosova tice? Zavrsili smo tu pricu po forumima? Kosovo nije vise srpsko? To isto ste pricali vi pojedini i onda na nekim temama, ali to pitanje ne da nije zavrseno, nego ce tek da udje u rasplet. Samo si sad skrenuo sa teme, kao sto je i bilo za ocekivati... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Odlichan komentar, tesko obijanje zapadu o glavu. Amerika bez ukrajne kao bez noge. Mislim da su im ovim rusi doneli fatalni udarac. Jeli brate, jel ti sad shvatas da podrzavas politiku koja stvarno i ozbiljno moze da naskodi kosovu? Za razliku od briselskog sporazauma, koji ne moze toliko stvarno i ozbiljno? Nije ovde uopste rec o Ukrajini, nego o nizu posledica koje lako mogu da nastanu u celom svetu zahvaljuci onima koje vi podrzavate. Samo malo izadjes iz teskobe u kojoj razmisljas, i samo ti se kaze... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ја фино рекох да о Косову "брину" само онда кад треба да то прикаче Русије. Upravo tako, i zato mi se ova tema ogadila od prvog slova... Crveni Baron and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука