deda Написано Јул 8, 2009 Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јул 8, 2009 Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 9, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2009 Bravo deda za Lisu. Opako dobar filmic, mnogo mi se svidja... Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јул 12, 2009 Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Reklama za vodu, videh je na TV pre neki dan pa reko da podelim s vama. Ne znam da li bas spada u ovu temu a vi premestite gde mislite da pripada. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Evian je najlepsha voda koju sam u zivotu pio. Kod nas je papreno skupa!!! ALi ovo je meni prebolesno 1204_drink Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 22, 2009 Пријави Подели Написано Јул 22, 2009 ја се бојим оваквих реклама, знам шта може да се уради са оваквом технологијом мимике скенираног тела и фацијалних експресија ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јул 22, 2009 Пријави Подели Написано Јул 22, 2009 A takvih i slicnih bolesnih reklama je sve vise. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 father and daughter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 "КОРОВА" Александр Петров Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 The Old Man and the Sea- Part 1/2 (HD) The Old Man and the Sea part 2/2 (HD) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Oooooooooooooooooootkud ovo moje ovdje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PxtZWnCowdM Decko moje drugarice je krivac za efekte i tekst Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=0oWGD5yYS9g Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=j5ALjttF0YU gorgeous ♥ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука