vinston Написано Јун 1, 2009 Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Fenomenalno desetominutno ostvarenje. Obozavam animaciju, a Jan (Jan Svankmajer) je zaista majstor u tome. Pad staljinizma i dolazak socijalista na vlast u Chehoslovachkoj. Nije shija nego vrat. The Death of Stalinism in Bohemia The Death Of Stalinism In Bohemia Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Predivno ostvarenje Dejva MekKina, reditelja kasnije Mirrormask o kojem sam vec prichao. Vizuelna perfekcija. Ponekad se zapanjim koliko ljudi imaju dara da naprave neshto obichno najneobichnije. Da se nisu koristili efekti, crtezi i josh poneshto, ovo bi bilo veoma dosadno, ali poshto Dejv jeste umetnik, napravio je savrshenstvo. Ne znam shta bih mogao o samom filmu da kazem jer nema neku radnju, vishe su njegove misli, kroz naraciju Dzona Kejla. Na zalost nema ovog filma na netu, ali ako ste zainteresovani mogu da vam prosledim linkove Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јун 1, 2009 Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Овај се мени свидео. Једноставан. О комуникацији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Predivan je filmic uvek prija kada ga gledam. Bio na shvepsovom sajtu. Tamo jednom u 3 meseca menjaju, ali uvek odlichne filmice stave Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јун 1, 2009 Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Ја покушавам да нажем на јутјубу филм "Spielzeugland" (Земља играчака). Филм је ове године добио Оскара за кратки филм. Фантастичан филм. Гледао сам га на јутјубу али изгледа да га нема више. Прича о животу и смрти. Главни јунаци клинци- Немац и Јеврејин. Они су комшије. Други светски рат је. Нећу да причам даље. Можда негде и нађем филм. Филм је на немачком, а ја немачки немам појма. Нисам разумео ни реч у филму, али је филм толико добро одрађен да сам кроз слике све разумео. То је и поента режије и монтаже- слике тј њихов низ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Bash si me zainteresovao, i jesam nashao medjutim zivimo u Srbiji i nije omoguceno. Probacu preko nekog programa da premostim IP adresu, pa se nadam da cu uspeti da gledam. Inache sa tuba je skinut jer je ugrozavao autorska prava Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Ovaj film sam imao priliku da gledam odmah posle razgovora na filmskoj sekciji sa gospodinom Zelimirom Zilnikom. Reditelj: Jorge Furtado Scenario:Jorge Furtado Muzika: Geraldo Flach Narator:Paulo José Ovo se zove film. Uzasno potresan, ali opet tako lepo upakovan. Kroz ironiju i sarkazam pokazuje svet kapitalizma, recikliranja. Od Japanca koji ima plantazu paradajza, koji prodaje u prodavnicama, dobija pare za to, ima funkcionalan palac stoga konkluzija sledi - on je chovek. Zena koja prodaje parfeme, za mnogo manji profit od velikih kompanija, uzima svoj deo i odlazi u prodavnicu gde kupuje taj paradajz. Odlazi kuci sprema vecheru svojoj porodici ima funkcionalan palac stoga sledi da je ona ljudsko bice. Prilikom spremanja vechere pravi selekciju paradajza, koji je najpogodniji za njenu porodicu, ostatak odlazi u djubre. Taj paradajz koji uzgaja Japanac, prodaje u prodavnice i ostvaruje profit. Paradajz koji kupuje zena koja od prodaje parfema dobija novac kojim kupuje taj isti paradajz. Odlazi na farme svinja. ALi shta se deshava sa ostatkom koji ni svinje ne pojedu ? Island of Flowers Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2009 Voz. Dva stranca. Arapin i Jevrejin, svaki sa svojim predrasudama o onom drugom, al nesto ce ih ipak spojiti. Bez dijaloga, al poruka esencijalna live and let live : ) Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Tea Break (Sam Walker) [Corto Cine][www.minifilms.cc] Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Винстоне, јел можеш да пронађеш видо клипове, где се приказују успорене сцене? Имала је нека емисија на некој телевизији, не знам тачно на којој. Невероватно је шта се све дешава, када се сцена успори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 mozda ovo Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Свака част Винстоне! Баш то! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 http://www.youtube.com/ytscreeningroom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Autoportret Jana Svankmajera http://stagevu.com/channel/2837 Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука