Гости Guest Написано Март 12, 2014 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Dosta toga se već sada zna o onome što sledi iza 16. marta. Npr.: - Najviše glasova osvoji će sns. - premijer će biti ..., (aktuelni presednik već vidi svog Vurčića). - itd. itd. Možete li biti dalekovidi pa dati jednu izjavu koja će se moći proveriti nakon 16og. Da nakon izbora vidimo koliko je ko zapravo razumeo domaću političku scenu prema onome što je procenjivao. Može i više procena ali neka bude data u jasnoj odrednici. Evo npr.: ldp će ponovo preći cenzus. dinkić ovoga puta ne prolazi. sps će imati preko 10 % nakon konačnog obračuna. dveri ovog puta prolaze. srs ide ispod 2%. Mene zapravo zanima može li ko proceniti ko će to zameniti sps u zagrljaju sa snsom sutra. Sve ostalo je predvidivo. Ili možda nije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 13, 2014 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2014 . Nema proroka? . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Има, него смо онемели од визије... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Znate da su mnogi mediji u rukama jednog coveka Aleksandra Vucica. Citajte ih izmedju redova,citam vec danima u kuriru neke polu hvalospeve o Cedi Jovanovicu,naravno da se razumemo nece oni bas na sva usta hvaliti takvu personu jer bi u tom slucaju bilo preocigledno,ali izgleda da je ovo neki omaz u celoj kampanji u kojoj predvidjam koaliciju Sns-Ldp i vrlo verovatno ova nova stranka Borisa Tadica. Isto moje predvidjanje da Sns cak iako uzme 51% nece praviti vlast samu,zasto? ne zato sto su eto sirokogrudi li sta ti ja znam,vec im treba(ju) stranke koje ce sa njima podeliti odgovornost za nastavak loseg stanja u drzavi. Dakle opet ce neko odigrati ulogu sps-a u fazonu jesmo u losem stanju,jeste sve ocaj,ali nismo mi krivi koce nas i ovi drugi su mnogo gori od nas. Dakle moja prognoza Cedomir Jovanovic postaje ministar u vladi Aleksandra Vucica. Jako bih voleo da Dveri prodju cenzus upravo iz tog stanja,sa jedne strane imas vlast sa druge opoziciju koja je u cekaonici Aleksandra Vucica za ulazak u vladu sa njim,da budu kao neka protivteza celom tom sistemu, i mislim da je jako moguce,ali opet uvek postoji neki odredjen procenat sansi da se to ne dogodi (opet neka kradja,neizlazak ljudi koji ih podrzavaju na izbore...) Mada mislim da su daleko vece sanse da udju u parlament,nego da ostanu ispod cenzusa. Mladjan Dinkic macka koja ima ne 9 nego 90 zivota i koliki god je majstor u tome da izmeni pricu,izmeni obecanja i da uvek deluje kad ga slusas ko da se juce rodio i ko da nema veze ni sa kakvim Dinkicem sa politicke scene,mislim da ovde zasluzeno odlazi u politicku penziju. Ali opet ono sto sve stvari podstavlja pod veo misterije...to jeste kupovina glasova,placanje glasova i svega ostalog sto se radi na dan izbora. Sns sa svojim paketima uz to sada imaju i Rasima koji je poznat kao neko ko voli da plati posteno,zuti takodje,Ldp,Urs je jedan od izdasnijih...to sve moze donekle da izmeni situaciju u manjoj ili vecoj meri. Kad su bili izbori na Vozdovcu svi su ostali zapanjeni kako je moguce da je Rasim Ljajic dakle covek koji je iz Raske oblasti,covek koji nije toliko bitna figura nigde,covek koji u svom rodnom Pazaru nema toliko glasova. Medjutim u mojoj ulici je postojala iznajmljena kuca za potrebe izbora (cerka coveka cija je kasnije dobila posao) u kojoj se odvijala transakcija. Jednostavno odneses ubacis popunjen listic,doneses prazan i tako ciklicno i dobijes 2000 dinara. I Rasim predje cenzus. Da se razumemo to radi i sns i ds i ldp i sps....ali ovo je jedan od drasticnijih primera. Tako da uvek postoji neka sansa da na osnovu toga neka partija se umuva u skupstinu a neka ostane van nje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Све у свему - прогноза за 2014-ту... Млађони, Милош Обилић, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Znate da su mnogi mediji u rukama jednog coveka Aleksandra Vucica. Citajte ih izmedju redova,citam vec danima u kuriru neke polu hvalospeve o Cedi Jovanovicu,naravno da se razumemo nece oni bas na sva usta hvaliti takvu personu jer bi u tom slucaju bilo preocigledno,ali izgleda da je ovo neki omaz u celoj ... Tvoja naliza je veoma dobra, po mom mišljenju. Rado ću je uporediti sa rezultatima koje ćemo uskoro videti. Ukoliko se pokaže kao ispravna u dobroj meri, tražićemo ti posao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Okej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlobodanB Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 е овако највероватније владајућа коалиција ће да остане иста, само што ће на овај начин имати далеко већу већину у скупштини. Демокраде са Ђиласом су изгубиле много па ће тако и мање гласова добити, Тадић такође неће добити ништа посебно. Радикали неће прећи цензус а и где би са онаквом политиком од пре 20 година. Двери такође неће прећи цензус а и ако пређу то ће бити смешна бројка, а и како би када немају програм, него једини програм им је пљување других са којекаквим бајкама о Русији. Схватити да не можете извести ништа у Русију када сте окружени ЕУ, неце пустити летове ка Русији или ће стопирати транзит, и ето нема од тога ништа. Ови избори су били само фарса за учвршћивање власти СНС и СПС, живи били па видели. Али мени све на то делује. А што се тиче ЛДП-а мислим да ће заменити место са демокрадама, и да че они бити као најјача и можда и једина опозиција. јер остали ће бити смешни са по пар посланика МОЖДА Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Схватити да не можете извести ништа у Русију када сте окружени ЕУ, неце пустити летове ка Русији или ће стопирати транзит, и ето нема од тога ништа. Нема ништа од тога, нико ником не стопира летове нити дира ток трговине, Да је тако русија исто њима може да уради и то се ником не исплати. Не знам што се заносите да постоји неки сукоб измешу запада и Русије, када Русија даје привремене нато базе док нато прави инвазије на друге земље и глуми каубоја по свету. Наравно о томе слабо ко прича, јер је овде популарно правити сукоб између запада и русије и на томе скупљати поене јер нам је дуже време геополитички русија била већи савезник. Али од неког стварног сукоба - ниђе везе . Ови избори су били само фарса за учвршћивање власти СНС и СПС, живи били па видели. Али мени све на то делује. Као што је радуловић рекао - А Вучић је видео да ужива још већу подршку коју му наивни народ даје јер је уапси мишковића и прети хапшењима па је решио да је преточи у стварну власт. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlobodanB Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ја сам оно о Русији написао само зато што програм који имају двери је уско везан само за Русију. Русима је стало до нас као до лањског снега, то је реалност, исто као што је и ЕЗ и америци стало до нас као до лањског снега. А садашњим политичким питањем у свету ми смо у мат позицији због Украјине. Ако подржимо настојање да се Крим отцепи и припоји Русији, одбацили смо Косово. А ако не подржимо тај јадни народ да се отцепи и припоји Русији, ми смо Русима окренули леђа. Што се тиче транзита то се може контролисати, и спречити веома једноставном уредбом. Тако да по мени ми овакви мали какви смо сада морамо да сарађујемо са сваким, не би ли се исчупали из ове рупе у коју смо запали давних година а и даље западамо. Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ја сам оно о Русији написао само зато што програм који имају двери је уско везан само за Русију. Русима је стало до нас као до лањског снега, то је реалност, исто као што је и ЕЗ и америци стало до нас као до лањског снега. А садашњим политичким питањем у свету ми смо у мат позицији због Украјине. Ако подржимо настојање да се Крим отцепи и припоји Русији, одбацили смо Косово. А ако не подржимо тај јадни народ да се отцепи и припоји Русији, ми смо Русима окренули леђа. Са овим се слажем 100 % Што се тиче транзита то се може контролисати, и спречити веома једноставном уредбом. Тако да по мени ми овакви мали какви смо сада морамо да сарађујемо са сваким, не би ли се исчупали из ове рупе у коју смо запали давних година а и даље западамо. Може али до тога неће доћи јер се не исплати ником. Са другим делом се исто слажем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 @@SlobodanB, @, @, Какви сте ви ликови....цццц хахахахаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlobodanB Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 @@SlobodanB, @, @, Какви сте ви ликови....цццц хахахахаха ја мислим да се може рећи како ми размишљамо мало шире од обичног човека, и ако нам се мишљења разликују, али поента је да ми размишљамо. Милосављевић је веома добар за дискутанта и примети се да је интелигентан и да размишља својом главом а не како прочита или како реклама на тв каже молим без увреде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 ја мислим да се може рећи како ми размишљамо мало шире од обичног човека, и ако нам се мишљења разликују, али поента је да ми размишљамо. Милосављевић је веома добар за дискутанта и примети се да је интелигентан и да размишља својом главом а не како прочита или како реклама на тв каже молим без увреде ...добро де, знаш како кажу: "с ким си с њим си." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука