Jump to content

šta je na snimku?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mudzahedin uči ezan (poziva na molitvu) za vreme uličnih borbi u Alepu u Siriji na snimku se jasno vidi neka pojava koja je na ovom snimku o karakterisanja kao melek ili džin (anđeo ili demon) a sta vi mislite šta je u pitanju ja sam pomislio da je montaža pa sam pogledao i drugi ovakav snimak na kome se vidi ista pojava ali se ne može tačno reći o šta je da li je čovek ili nešto drugo.meni je sve bilo zanimljivo pa reko da vidim šta vi mislite?

0:9 snimka (pokazano strelicom)

drugi snimak na kome se takodje vidi ova pojava u (9 sekudni iprolazi ispred zgrade preko puta ovih vojnika i nestaje)

Подели на овим сајтовима

Dobro poje ovaj gari, a nije hodza :)

Ono je neka bula izisla u setnju, pa malo profilterisali na snimku da izgleda kao melek.

Nego, slusao sam ovu nasu braču iz BH i nisu sigurni da je u Siriji uopšte džihad pa neki šejhovi ne preporučuju da se ide tamo u borbu. Tako da je moguće da uzalud ginu. Jer će na kraju da dođe demokratija a ne šerijat.

Подели на овим сајтовима

Да, баш добро пева овај лик. Мислим да је нека намештањка, као и Фебл. Тај сајт "Пут вјерника" је вехабијски сајт, служи за пропганду вехабизма и џихада. Више пута сам код њих наилазио на лажне вести.

Мелеци на страни побуњеника са калашњиковима у рукама, уз помоћ Амера боре се против Асада. Како да не :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Да, баш добро пева овај лик. Мислим да је нека намештањка, као и Фебл. Тај сајт "Пут вјерника" је вехабијски сајт, служи за пропганду вехабизма и џихада. Више пута сам код њих наилазио на лажне вести.

Мелеци на страни побуњеника са калашњиковима у рукама, уз помоћ Амера боре се против Асада. Како да не :D

Dobro poje ovaj gari, a nije hodza  :)

možda jeste mnogi imami učerstuju u borbama a i da nije mnogi od njih (mudzahedina) znaju Kuran napamet i redovno ga uče.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...