Jump to content

Русија или Украјина? На чијој сте страни? (гласање)

Оцени ову тему

Čiju stranu držite u slučaju sukoba Ukrajine i Rusije  

28 члановâ је гласало

1. 1. Čiju stranu držite u slučaju sukoba Ukrajine i Rusije?

Препоручена порука

Mislim da je svima jasno šta se dešava u Ukrajini. Da je ta zemlja podeljena verski, nacionalno, politički, kako god.. na proruski i na nacionalni to jest ukrajinski blok. Rusi vrebaju, a zapad se raduje. Nedužni narod plaća račune velikih. 

Rusija ima svoje interese. Zapad ima svoje interese. 

Priča je donekle slična Srbiji i Kosovu i Metohiji. S tim da je onaj proruski deo u Ukrajini, nešto poput albanskog na Kosovu i Metohiji pre rata. Rusija je sada ono što je 1999. bio NATO. Realno. 

Takav je moj stav. 

Ne dao Bog rata, pa da se dva pravoslavna naroda ubijaju. Ne dao Bog ni da se bilo koji narod, nevezano da li je pravoslavan, muslimanski ili kakav god ubija. 

Uostalom tu je glasovanje, pa da vidimo da li su svi proruski nastrojeni forumaši, takvi i što se tiče rata, i da li su prozapadnjaci sa foruma isto takvi. Očekujem srpski "el klasiko". 50-50 posto. 

Ponavljam moj stav da je ukrajinski narod vlasnik svoje države. Da ima pravo da radi u svojoj državi šta želi, i da je svako mešanje sa strane samo zamazivanje očiju i ostvarivanje sopstvenih (u ovom slučaju ruskih) interesa. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Priča je donekle slična Srbiji i Kosovu i Metohiji. S tim da je onaj proruski deo u Ukrajini, nešto poput albanskog na Kosovu i Metohiji pre rata. Rusija je sada ono što je 1999. bio NATO. Realno.  Takav je moj stav. 

Немој се увредиш али виђење ситуације ти је крш...

Мој став је да су Руси коначно почели да раде праве ствари за свој народ, све Православне и све остале народе који робују западу а то више не желе...

Očekujem srpski "el klasiko". 50-50 posto.

Мало си се прерачуно... очекујем 80-90 % за Русију. :)

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Русија и то због пар разлога ...

1. Бране свој народ на Криму

2. Не дозвољавају НАТО агресорима да их кроз своје банане државе потпуно окруже и тиме запријете безбједности Русије

3. Не волим НАТО зато што они не доносе мир него опште разарање свих који не погодују њиховом болесном настојању да читав свијет подчине својој власти

4. Јака Русија јак контра тег помахниталим Америма

5. Једноставно ВОЛИМ РУСИЈУ и да се ја нешто питам ову мртву БиХ би радо припојио Русима! :kriminalac: :kriminalac: :kriminalac: :kriminalac:

Подели на овим сајтовима

Боље питање је - Запад (ЕУ и САД) или Русија. На чијој сте страни? 

Јер, шта је тренутно Украјина?

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Sve je to isti budj i interes,jedino jadan narod sto se napati...Isto kao i ovde sto je bilo 100x do sad.Kad ce ljudi da shvate da ni Evropa ni Amerika ni Rusija nisu nikome majke ni ocevi,vec svetske velesile koje igraju riziko sa jadnim drzavicama kao sto je ova nasa...

Подели на овим сајтовима

На страни народа (Крима, остатка Украјине). Ко жели нову власт, нека му је. Ко жели припајање Русији, изволите лијепо. Право народа на самоопредјељење. 

Подели на овим сајтовима

Ni na jednoj u pitanju su jako slicni radodi...Od istog predaka Vladimira Prvokrštenog...što se tiče spora oko Krima,On je Rusiji pripadao oduvek doj komunističke vlasti ga nisu dale Ukrajini (Kijevskoj Rusiji) pre 60 godina,izgleda da ce ga Rusi vratiti,sve ostalo je politika! za mene kao su isti kao pravoslavni hrišćani i jedni i drugi.

Подели на овим сајтовима

Ово је питање као отприлике и ово:

(Екс)Југославија или ЕУ на чијој сте страни?

Uopšte nije tako i EX YU i SSSR su veštačke tvorevine pa donekle i EU a Rusija i Ukrajina to nisu dakle ovde je primer kao o povratku dela teritorije i naroda etničkih Rusa u sastav Rusije kojoj su nekada pripadli i po svemu joj pripadaju ali je Ukrajina dobila od komunista tu teritoriju,sa njom i Ruse koji joj nisu lojalni i doživljavaju je kao tuđina i naravno da sam pokušava da zadrži istu. a ti porediš Rusiju sa SSSR što nije isto kao kada bi poredio Srbiju sa EX YU.

E sad se radi o tome da li važi prinpim teritorijalnog integriteta ili samoopredeljenja Rusa sa Krima i Ukrajinaca koji su tamo manjina.pa samim tim referendum o povrtaku Rusiji bi i prošao. 

Подели на овим сајтовима

тема је скандалозна!

наша православна браћа треба да гину, а ми ћемо овде гласати. још само да се дају кладионичарске квоте. браво!

Не изигравај лажну духовну величину тема је на месту мада сложио бих се са коментаром од дмсрбија уместо Украјине ставити ЕУ или запад.

Нико овде не жели крвопролића недужних али сад је већ јасно да читав свет бира стране.

Америка ЕУ и њихови сателити на једну страну, Русија, Кина и остали на другу. 

Српски народ је махом за Русе а вечина политичара гура другу идеју, видећемо шта ће да изађе од свега тога.

Гледам коментаре и чак на Б92 преовладавају проруски ставови што ми се јако допада.

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

На руској сам страни наравно, пре свега јер је изазивање насиља од стране неонациста и Кличкових фаланги спонзорисано од стране Запада као акт агресије према Русима. Осим тога, сваки слободоуман човек по мом мишљењу мора бити против НАТО пакта и стварања транснационалних структура које организује Вашингтон. Не идеализујем Русију, Путина још мање, али мислим да су овде ствари јасне. Главно је да не дође до крвопролића.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...