Jovana0910 Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 f Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Добар је овај филм, прави Руски. Има душу и корисно га је погледати. Ово је сличан филм кој је већ предлаган на форуму, али вреди поново... Рапсоди, Јелена М. and Jovana0910 је реаговао/ла на ово 2 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Март 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2014 f Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Predivan film Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо одгледали...ф е н о м е н а л а н Milena B. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jocaaa Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Vece sranje u zivotu nijesam odgledao... Mada lazem da sam odgledao, prekinuh na pola, ocu nazad 45 min zivota... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука