Jump to content

Republika Srbija ili Kraljevina Srbija ?

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Da li ste za   

81 члановâ је гласало

1. 1. Da li ste za

• Republiku Srbiju
      22
    • Kraljevinu Srbiju
      63

Препоручена порука

Koliko vidim ovaj nas virtuelni referundum mi republikanci smo ogromna manjina pa ako tako bude i na zvanicnom referendumu onda nema nam druge nego da pozdravimo Kralja ! pa da prerastemo u imperiju ko Britanija eee posle ima i crnci i aboridzini da parlaju srpski verovatno bez padeza al necemo da im zamerimo

?? ??????? ?????? ?? ????????? ???????????, ????????- ??? ??? ?? ??????? ????????? ????? ?????? ?? ?????????...???? ????,  ??? 180 ????????? ? ????????  ????????? ?????? 0104_cheesy(?? ?? ??? 2/3), ?? ?? ?? ????????? ??????? ??????- ?????????? ? ?????????.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 305
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Koliko vidim ovaj nas virtuelni referundum mi republikanci smo ogromna manjina pa ako tako bude i na zvanicnom referendumu onda nema nam druge nego da pozdravimo Kralja ! pa da prerastemo u imperiju ko Britanija eee posle ima i crnci i aboridzini da parlaju srpski verovatno bez padeza al necemo da im zamerimo

?? ?? ???? ????? ?? ????? ???? ????????? ?????????? ????? ????? ??????? ?? ????????? ??????????? ?? ???? ????? ?? ????????????????? ??????,???? ? ?? ???????,???? ? ? ????? ???????! ???????,??? ???????? ????????????? ??? ???? ???? ???????????? ????????.

? ??? ?? ???? ????? "??? ??????",?? ?? ?????? ?? ???????? ?????? ?????????? ???? ??? ?? ??? ?? ?????? ????? ??????. ????????????? ?? ?? ?? ?? ???? ?? ??,?? ??,?? ??? 45 ?????? ??????? ??? ????? ? ??????,??????? ?? 2000. ??????,???? ??,????? ?????? ??????????? ?????????,????????????? ????? ???????? ?? ?? ??????? ? ??????,??? ?????? ?? ?? ?? ???????? ? ???????????? ?????? ???????? ??? ?????. ?? ??,???????? ???????? ?? ? ??????.

? ??????? ?????????????? ? ????????? ????? ?? ????????,????????? ????????.

Постављена слика

????? ????!

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Srbija svoj nacionalni program moze ostvariti samo kada u citavom svijetu dodje do velikih politickih promjena i kada se pojavi novi "Hitler".

Kratko receno, kada svjetski cionizam bude porazen.

Ta borba protiv jevrejske dikature mora doci (ukoliko ovo nisu poslednji dani i ukoliko drugi dolazak Hristov uskoro ne uslijedi) i tada Srbi moraju da stanu na pravu stranu, ne kao u drugom svjetskom ratu, da stanemo na stranu sluga cionistickih, nego na pravu stranu, na stranu novog "Hitlera".

Do tada srpski narod mora da se sprema za tu veliku bitku. Tu bitku moze povesti ruski narod, ili mozda moze ta bitka da pocne iz Amerike ili Njemacke.

Jedan od najblizih Hitlerovih saradnika je posle drugog svjetskog rata u logoru Dahau, jednom mom prijatelju, ljoticevcu, predskazao, da ce Jevreji bitku izgubiti tamo gdje su najaci, ili u Rusiji ili u Americi.

Samo poraz talmudisticko masonske internacionale moze biti preduslov za resavanje srpskog pitanja.

Nama je talmudsiticko masonska internacionala glavni neprijetelj i mi tog neprijatelja ne mozemo pobijediti sami.

Подели на овим сајтовима

Sećam se da je blaženopočivši Patrijarh Pavle u jednom svom pismu rekao da kao što narod odlučuje o tome ko će  biti u parlamentu,tako i narod treba da se izjasni da li hoće da državno uređenje bude parlamentarno ili monarhija.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

To da se ti na svakom forumu angazujes za moje banovanje, jer ti smeta istina koju objavljujem, to nije nista novo.

Ajde folirantu odgovori na pitanje, sta te je podstaklo da na jednom pravoslavnom forumu reklamiras jednog cifutskog zlikovca, tobos pod parolom "Mosa Pijade i Hrvati".

Подели на овим сајтовима

Moše Pijade je duhovni otac srpske Krajine. Pre njega nije postojala ideja da Krajina bude srpska ili jošta deo Srbije. Ono gore ti je falsifikat.

A glupi crnogorski četnici su se stavili na stranu nacista, zahvalom Đurišića koji je bio nemački agent.. time su doprinuli porazu ravnogorskom pokretu, koji je obuhvatao jednako jugoslovenske i srpske monarhiste i republikance, jednostavno sve političke struje koje nisu bile fašističke i komunističke.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81

Ravnogorci ne pripadaju samo monarhistima, ovo je bila komunistička propaganda isto kao i ona da su ravnogorci sarađivali sa nacistima. Tebi kao dupljanskim udbašom ovo je sigurno poznato..

Folirantu jedan, moja majka potice iz komunisticke porodice a otac iz antikomunisticke.

Otac mi potice iz familije koja je prije rata bila jedna od najbogatijih u Metohiji i zahvaljujuci ovom paktu, za koga ti kazes da je falsifikat (dobro znas zbog cega to kazes) skoro sva moja familija je pobijena od komunista.

Moja majka potice iz komunisticke familije a moj pokojni djed, po majcinoj strani, je bio jedan od organizatora komunistickog ustanka u Crnoj Gori i bio je strijeljan.

Ova cifutska dzukela je boravila u kuci mojeg pokojnog djeda, moja baba mi je pricala o tome. Glavno mjesto njegovog djelovanja je bilo u Piperima, odakle mi potice ujcevina i u neposrednoj blizini postoji planina "Radovce" koja je bila puna leseva od ljudi koji su ubijani po naredjenju ovog cifutina.

Dakle, ne trebaju nikakvi istoricari da bi otkrili ko je bio cifutin Mosa Pijade, nego su dovoljni neposredni svjedoci, kojih je u Crnoj Gori bilo koliko ti god volja. Kazem ti, da vjerujem vise svojoj babi nego procifutskim istoricarima, koji ovom zlotvoru hoce spomenik da podignu i da ga proglase jos i Srbinom velikim.

A ti, koji si poznat po tome sto godinama non stop postavljas projevrejske tekstove i sto poznajes stari zavjet i istoriju u mali prst, iako si tobos maturant becke gimnazije, te folirancije mozes da prodajes onim budalama sa verujem a ne meni.

Подели на овим сајтовима

"Dodje djavo u vidu covjeka/pred svacijom kucom zaleleka/Naprijed peta, a pozadi prsti../,

pjevao je o Mosinom "liku i djelu" narodni pjesnik, kazu sklon cetnicima, Radovan Becirovic. Srpski nacionalisti znali su, posljednjih godina, nerijetko, uz gusle, odpjeveti i ove Beciroviceve stihove.

Подели на овим сајтовима

Srbija svoj nacionalni program moze ostvariti samo kada u citavom svijetu dodje do velikih politickih promjena i kada se pojavi novi "Hitler".

Kratko receno, kada svjetski cionizam bude porazen.

crvenilo

Приметио сам да симпатишеш Љотића,онда си вероватно некада посећивао трибине оног времешног суманитог љотићевца,чувеног др. Ратибора Ђурђевића,који тврди да је Хитлер био Јеврејин.

У сваком случају,немамо ми шта да тражимо у борби против светског ционизма (који је,по мом мишљењу,"пренапухана" прича и де факто не постоји) када је српски народ одувек био у пријатељским односима са Јеврејима. Најбоља солуција је бити неутралан.

Do tada srpski narod mora da se sprema za tu veliku bitku. Tu bitku moze povesti ruski narod, ili mozda moze ta bitka da pocne iz Amerike ili Njemacke.

klapklap

Много си гледао Дигиталног Анђела. Када су нас Руси "ослобађали" на чело државе су дошли Јово Капичић,Стеван Мирковић и Слободан Пенезић Крцун.

Да ли си уопште и свестан ко је са Совјетима кренуо у "ослобађање" Србије? Њу је предводио пуковник 369. усташке пуковније (познатије као "вражја дивизија") Марко Месић,који се борио на страни Вермахта против Руса. Потом је пао у ропство,али је после "политичке преобуке" кренуо са Совјетима у ослобађање Србије. Довољно од Руса.

Препоручујем ти:

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B2%D0%B0_%D1%98%D1%83%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B0_%28%D0%A1%D0%A1%D0%A1%D0%A0%29

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...