Jump to content

10 tipova muskaraca koje bi hriscanke trebale da izbegavaju

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Pa gospodin i gospodja tek sad objavili :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Дакле, ово је толико тачно да је онако баш права ствар да се преведе на српски и стави као увод на део за упознавање, заједно са другим делом приче о женама које хришћанин треба да избегава.

Подели на овим сајтовима

Evo saveta Besi Smit: 

"So, if your man is nice, take my advice and hug him in the morning, kiss
Him ev'ry night, 
Give him plenty lovin', treat him right
For a good man nowadays is hard to find, a good man nowadays is hard to
Find"

Biće da se problematika nije menjala :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Sigurno je preuzeo od ovog gospodina koji je pisao iz iskustva (ozenjen je i ima 4 cerke)

Подели на овим сајтовима

Свака типологија овакве врсте је смешна (барем мени), поготово када се ограничи на "магични" број нпр. десет.

Не постоје лоши типови људи, већ постоје лоше навике.

Подели на овим сајтовима

Свака типологија овакве врсте је смешна (барем мени), поготово када се ограничи на "магични" број нпр. десет. Не постоје лоши типови људи, већ постоје лоше навике.

Postoje loši ljudi.

Ovo  je možda malo rigidno napisano(barem meni),uglavnom se javljaju kombinacije ovih negativnih tipova.....na primer prevarant,narcis,plejboj,zavisnik od narkotika i frik kontrolor u jednom....  A budući da smo svi različiti mogu da se jave razne kombinacije-tipa 3 u 1,2 u 1 ,10 u 1..... :0222_shocked:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Maminih sinova srecem na pretek! Jos vise duboko neosvescenih ljudi... izgradili sebi dvorac od celika, uljuljkuju se u samoobmane i zivotare praveci se da je to pravi zivot.

Ove druge ne znam u koju bih grupu svrstala.... 

Do sad, ja izgleda samo srecem one koji su za izbegavanje.  :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Ovo  je možda malo rigidno napisano(barem meni),uglavnom se javljaju kombinacije ovih negativnih tipova.....na primer prevarant,narcis,plejboj,zavisnik od narkotika i frik kontrolor u jednom....  A budući da smo svi različiti mogu da se jave razne kombinacije-tipa 3 u 1,2 u 1 ,10 u 1..... :0222_shocked:

Управо ово што си написала говори да су типологије бесмислене, а о томе ко је лош не би да судим.

Подели на овим сајтовима

Сви типови са списка су дефинитивно људи са лошим особинама за брак по лепшу половину.

Довољно је једна особина, а у комбо варијанти тек може да направи пакао од живота целој породици.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...