Jump to content

Дядо Добри в България (сигурно сте видели његову фотку на ФБ)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• 8 months later...

I ranije sam čitao o Dobrom Dobri deki iz Bugarske . I ranije me je mučilo pitanje šta je to što tera ovog "čoveka" da radi to što radi . I stalno mi se vrte po glavi misao čije on grehe otplaćuje ; svoje , državne , naše ,svedske . Da li je to pravi način za iskup .

Šta je veći greh : Ono što sam uradio ? Ilo ono što nisam uradio ?

Подели на овим сајтовима

Толико о оној причи како су само богаташи и мафијаши ктитори и донатори храмова, а оно цврц најсиромашнији човек највећи донатор.

Говорим ја то већ дуже време да највише цркву донирају обични и просечни а често и сиромашни верници а не неки мафијаши и бизмисмени али тврдокорна срца не желе чути те речи.

Е па ко има такво камено срце ево му пример па нека гледа.

И још нешто ако овај човек није свет ја сам онда слеп, дакле човек може и на овај начин да се посвети одрицањем и приложништвом. Па ко воли нек изволи.

Јао мајко моја кад се сетим колико је мени тешко да завучем руку у џеп кад иде церковни тас , хахахаха... срећом па сам сад вазда за певницом иначе би имао ово искушеније без прекида ... а кажу ко има змију у џепу има је и у срцу.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости

wikipedia,

чак га и тамо има хехехе,како овде каже декица је још жив!

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%8F%D0%B4%D0%BE_%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8

Подели на овим сајтовима

• Гости

ево једна лепе песмица али не могу клип да скинем,тј. не умем, те ако неко зна нек неко скине и да постави.

http://vbox7.com/play:3c54d32189

Подели на овим сајтовима

• Гости

@,

Богу хвала...фотке и причице су заиста мало да се човек разнежи ако ништа друго бар због мог стида за све ово што сам учинио или се жалостио, док други оно што и мало имају, са љубављу захваљују Господу за све оно што им трунчицу дао и осећају се радосним и срећним, а наврх свега благодарни Богу за све што имају!

Подели на овим сајтовима

Да, о томе размишљам све време док гледам тему и и сама се стидим.

Ти старији људи  (људи попут овог декице) у мени изазивају нешто што не бих знала да опишем (делом јер ми се много спава и гледам на једно око bighugbighug Хвала Богу што има оваквих људи, да, ако ништа друго, мене, јадну, бар на тренутак, тргну, подсете да мало прикочим и дууууубоооооко се запитам... Или само поцрвеним.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...